[ŽT] Rusijos korupcijos grimasos. Okupantai nenori už dyką rizikuoti savo gyvybe  ()

Rusijos vadovybė nesugeba motyvuoti savo karių.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Tarp Rusijos kariškių laikinai okupuotose Donecko srities teritorijose didėja nepasitenkinimas dėl vėluojančių išmokų grynaisiais pinigais. Apie tai praneša Nacionalinis pasipriešinimo centras.

Kaip rašoma pranešime, Rusijos okupantai atlyginimus gauna nereguliariai ir pavėluotai. Kai kurie daliniai negavo išmokų nuo praėjusių metų gruodžio mėnesio.

Pasak Nacionalinio pasipriešinimo centro, išmokos vėluoja dėl kad lėšų trūkumo Rusijos biudžete, pareigūnų korupcijos ir logistikos problemų, dėl kurių į okupuotas teritorijas laiku negali būti atgabenta pakankamai grynųjų pinigų.

Fronte kovojantys rusų kariai yra ypač pasipiktinę. Jie nenori veltui rizikuoti savo gyvybe, todėl kai kurie iš jų pradėjo atsisakyti vykdyti kovines užduotis.

 

„Tai rodo, kad okupantų moralė krenta. Rusijos vadovybė nesugeba motyvuoti savo karių nei pinigais, nei ideologija“, – teigiama pranešime.

Taip pat Nacionalinis pasipriešinimo centras spėja, kad dėl uždelstų išmokų gali padaugėti civilių gyventojų apiplėšimo atvejų.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(42)
(1)
(41)

Komentarai ()