„Jis per senas.“ Putinas turi konkurentą. Kas nutiko (Video)  ()

Medvedevas prakalbo apie asmeninį diktatoriaus Putino gyvenimą.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Buvęs teroristinės Rusijos Federacijos prezidentas Dmitrijus Medvedevas vėl išgėrė per daug alkoholio ir per daug prišnekėjo apie Mizuliną.

Jau kurį laiką sklando gandai, kad Jekaterina Mizulina yra naujoji Putino meilužė.

Praėjusiais metais Medvedevas ilgą laiką susilaikė nuo blogo įpročio vartoti alkoholį, jo aplinka buvo maloniai nustebusi, kaip pastebimai atsigavo diktatoriaus Putino draugas. Tačiau sausio pabaigoje Dmitrijus neišlaikė ir vėl pradėjo gerti.

Medvedevui artimi šaltiniai Rusijos žiniasklaidai papasakojo vieno iš susitikimų detales.

„Jis sužinojo, kad viršininkas (Putinas) suartėjo su Mizulina. Jis pasakė, kad Vladimiras Vladimirovičius jai per senas ir Katia gali susirasti jaunesnį“, – sakė pašnekovas.

Visi, kurie dalyvavo šiame susitikime, o jų buvo keturi, padarė išvadą, kad pats Medvedevas būtų visai nieko prieš užmegzti santykius su Mizulina.

„Glavred“ tvirtina, kad iki šio pokalbio paskelbimo Rusijos žiniasklaidoje, nei Rusijos Federacijos prezidentas, nei Mizulina apie Medvedevo planus nežinojo.

Kas tokia Jekaterina Mizulina

Jekaterina Michailovna Mizulina yra Rusijos visuomenės veikėja, Nacionalinio pagalbos vaikams centro vykdomoji direktorė, Rusijos Federacijos pilietinių rūmų narė, Saugaus interneto lygos vadovė. Ji yra senatorės Jelenos Mizulinos  – karštos putinistės – dukra. Mizulinos tėvas Michailas Mizulinas – profesorius-filosofas, vienas žymiausių Maskvos mokslininkų. Mizulina visomis išgalėmis stengiasi išvalyti internetinę erdvę nuo kritikos Putinui ir jo diktatoriškiems sprendimams, taip pat palaiko kruviną Rusijos invaziją į Ukrainą.

 

Naujoji Putino meilužė Jekaterina Mizulina nustebino daina, skirta vasario 23-osios šventei Rusijoje. Ji dainavo ukrainiečių grupės „Boombox“ dainą, kurią Kremliaus vadovas esą leido jai sudainuoti asmeniškai.

 

 

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(3)
(21)
(-18)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: