[ŽT] Prezidento rinkimai. Už ką balsuotų ukrainiečiai

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

Benediktas 2024-03-06 14:27
Viskas desninga. Jei ne karas, Zelenskis butu vienas blogiausiu Ukrainos prezidentų. Jei nebus rinkimu, nepasitenkinimas Zelenskiu augs dar labiau. Zelenskis, kaip ir Trumpas, taps diktatoriumi ir ji nuvers is fronto grize kariai. Valstybeje gali kilti suirute ir Rusija gales tuo pasinaudoti.
mindaugas.vaitiekūnas 2024-03-06 18:09
Zelenkskis turėjo tvirtą charakterį ir susiklosčius šitoms aplinkybėms gavo progą tą charakterį atskleisti visam pasauliui. Sunkūs laikai jį padarė tikru vyru. Jis tikrai nusipelnė aukščiausios pagarbos. Trump'as šiuo atveju veikiausiai liktų tuo psy-klounu Zalužną ir aš palaikyčiau rinkimuose - tiesiog reikia naujos "intonacijos" Pašto dėžutėje radau laikraštuką: Nacionalinis susivienijas Susigrąžinkime valstybę! Nueinu į susivienijimas.lt, susirandu el.pašto adresą ir gražiai pasiunčiu **, nes nematau kas ją (valstybę) pavogė. Išvada paprasta: realybės neatitinkantys skambūs šūkiai naudojami tautos emocijų kurstymui ir politinei karjerai. Svarstau ar nereiktų pabandyti dar kam nors apskųsti, nes grynai celofano stilius
bahuriux 2024-03-06 18:31
O tu paskaityk apačioj ten gana įdomios dvi temos pas tų susivienijusiu. Be to jie pasisako kas tokie su vardais ir pavardėm.
mindaugas.vaitiekūnas 2024-03-06 23:06
Perskaičiau: šūdų krūva, supista rusky style propaganda Rimtai užkibai ant tokio mėšlo? Kažkokia pasaka vaikučiams, nors gal labiau bobutėms ir diedukams! Ką aš manau? Manau, kad pasaulis neišvengiamai keičiasi ir ateity viskas bus kitaip. O jie čia pasakoja kaip svarbu išlaikyti tą senąjį x, neva bl reikėtų grįžti 10tūkst. metų atgal ir gyventi pagal tuometines tradicijas: nudėk mamutą - būsi sotus ir daugiau nieko tau netruks Visų pirma pats pasakojimas yra nepagrįsti teiginiai, kurie pateikiami kaip faktai. Pažiek ką apie Ukrainą kalba, neva, kad mes jai ir padedam, bet tuo pačiu nenorim RU praleimėjimo. Kad mūsų pagalba yra per menka, buksuojanti... O galiausiai teigia, kad "užsimota atisakyti vienbalsiškumo ES taryboje"... Ir tai pateikiama kaip blogas žingnis. Bet ar čia ne ta pati taryba, kurioje dėl to vienbalsiškumo Orbanas dabar buksuoja visą pagalbą Ukrainai? Tikrai klausiu, nes galiu ir klyst - nelabai gilinęsis aš į tą sistemą. Bet jei neklystu, tai c'mon apie ką čia jie kliedi - patys prieštarauja problemos sprendimui Ir šiaip kai aš pamatau tuos "badymus pirštais", kai save pačius pristato kaip visa ko gelbėtojais, tai man iš karto galvoje "beta bitch"! Nes būtent beta taip ir elgiasi - jie demonizuoja kitus, kad išaukštintų save! "Skelbėme politines pozicijas, pareiškimus ir rengėme protesto akcijas Vilniuje..." Iš akrto sutapatinau su tais: užsidėjau liemenę, atsisėdau ant gatvės, paklykiau ir jie pagaliau atsisakė iškarstinio kuro - viskas mano (pasisėdėjimo) dėka Valina n* maištininkai - išspardyt gaidžius Kodėl? Nes nepateikė sprendimo! Nesiėmė inžinerinių darbų, neie6kojo sprendimų, tik dėjo šikną ant gatvės ir cypė kaip viskas blogai (kas nėra sprendimas!!!). Tai va tokie patys ir šitie su tuo savo visu judėjimu!