[ŽT] Dar viena šalis skelbia apie karo su Rusija galimybę. Kas vyksta  ()

Tai gali virsti karu tarp Rusijos ir Vakarų.


Numanas Kurtulmusas
Numanas Kurtulmusas
© EU2018BG Bulgarian Presidency, CC BY 2.0 | https://commons.wikimedia.org/wiki/File:High-level_Meeting_of_the_Ministers_of_Tourism_of_the_EU_member_states_%22Tourism_and_economic_growth%22_Handshake_(3

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Karas Ukrainoje gali virsti karu tarp Rusijos ir Vakarų, sakė Turkijos Didžiosios nacionalinės asamblėjos (GNA) pirmininkas Numanas Kurtulmusas.

Anot jo, Ankaroje į šią situaciją žiūrima ne tik kaip į šių dviejų šalių karą, bet ir kaip į konfliktą, kuris nuo pat pradžių galėjo peraugti į karą tarp Rusijos ir Vakarų šalių. Parlamento pirmininkas pažymėjo, kad tuo remdamasi Turkija siekia kuo greičiau baigti karą tarp Rusijos ir Ukrainos.

[Vokietija+Kuponas!] Bent 100€ pigiau nei Lietuvoje. Naujausias rinkos lyderio 3D spausdintuvas, žavintis apžvalgininkus - „nuostabus! Išėmei iš dėžės ir naudojiesi“ (Video, „Creality K1C“)
2480 2

Puiki kaina

Specialus kuponas

Iš Vokietijos sandėlio

Greitas ir saugus pristatymas

Ribotas kiekis

Naujausias vieno garsiausių gamintojų 3D spausdintuvų

Išsamiau

Numanas Kurtulmusas mano, kad šalys „jau buvo arti susitarimo dėl paliaubų sudarymo tarpininkaujant Turkijai Stambule, tačiau dokumento pasirašymą sutrukdė tam tikros jėgos“.

„Taikos sutartis tarp Rusijos ir Ukrainos buvo arti pasirašymo momento“, – pabrėžė jis.

 

N. Kurtulmusas priminė, kad buvo įmanoma sudaryti „teisingą ir lygią taiką“, kuriai pritartų abi pusės. Turkija šį procesą pastūmėjo į „tam tikrą tašką“. Pranešėjas pridūrė, kad Rusijos ir Ukrainos konfrontacija gali apimti ne tik Juodosios jūros regioną ir Rytų Europą, bet ir gerokai išsiplėsti.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(16)
(109)
(-93)

Komentarai ()

Susijusios žymos: