„Ne tik kalės vaikas.“ Bidenas nestabdo. Ką skelbia apie Putiną  ()

„Galėtume padaryti tiek daug svarbių dalykų.“


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

JAV prezidentas Joe Bidenas per rinkiminės kampanijos kalbą Šiaurės Karolinoje Rusijos prezidentą Vladimirą Putiną pavadino „mėsininku“.

„Galėtume padaryti tiek daug svarbių dalykų. Galėtume nuosekliai padaryti tiek daug dalykų, įskaitant pagaliau pasirūpinti pagalbos skyrimu Ukrainai [siekiant apsaugoti] nuo šio mėsininko Putino“, – RBC cituoja Bideną.

Tai ne pirmas kartas, kai Amerikos lyderis griežtai pasisako prieš Rusijos prezidentą. Vasarį Bidenas sakė: „Turime beprotiškų kalių vaikų, tokių kaip šis vaikinas Putinas ir kiti, ir mes visada turime nerimauti dėl branduolinio konflikto“. Kremlius šią frazę pavadino „chamišku pareiškimu“ ir „didžiule gėda“ JAV.

[Vokietija] Bent 300€ pigiau nei Lietuvoje naujausias monstras! Iki 1000W, su 2 baterijomis, 50km/h ir apžvalgininko pagyros (Video, „ENGWE X20“)
5274 3

Labai gera kaina

Iš Vokietijos greitas ir saugus pristatymas

Ribotas kiekis

Aukščiausios klasės el. dviratis

Išsamiau

Prieš dvejus metus, 2022-ųjų kovo 26 d., Bidenas Putiną taip pat pavadino „mėsininku“, tuo metu Kremlius pabrėžė, kad tokie pareiškimai susiaurina santykių gerinimo galimybių langą. 2021-ųjų kovą Bidenas sutiko su teiginiu, kad Putinas yra „žudikas“. Rusijos prezidentas į tai atsakė palinkėdamas savo kolegai amerikiečiui sveikatos ir pažymėdamas, kad vertinti kitus žmones prilygsta žiūrėjimui į veidrodį. „Tas, kuris jus taip vadina, taip ir pats vadinamas“, – tuomet sakė Rusijos prezidentas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(20)
(1)
(19)

Komentarai ()