Netikėta žinia. „Turime 48 valandas.“ Kas nutiko  (1)

A. Vučičius padarė paslaptingą pranešimą.


Aleksandras Vučičius
Aleksandras Vučičius
© Council.gov.ru, CC BY 4.0 | https://commons.wikimedia.org/wiki/File:Aleksandar_Vu%C4%8Di%C4%87,_2017.jpg

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Serbijos prezidentas Aleksandras Vučičius kovo 26 d. pareiškė, kad Serbijos laukia sunkios dienos, ir paskelbė, kad netrukus informuos piliečius apie visus šalies laukiančius iššūkius. Savo „Instagram“ paskyroje jis paskelbė atitinkamą žinutę.

„Serbijos laukia sunkios dienos. Dabar sunku pasakyti, kokias naujienas gavome per pastarąsias 48 valandas... Jos kelia grėsmę gyvybiškai svarbiems tiek Serbijos, tiek Serbų Respublikos nacionaliniams interesams. Artimiausiomis dienomis informuosiu Serbijos žmones apie visas laukiančias problemas. Bus sunku. Mes kovosime. Serbija laimės“, – savo „Instagram“ profilyje sakė A. Vučičius, nepateikęs daugiau jokios informacijos.

[Vokietija] Daiktas, kokio dar tikrai nesate matę! Programuojami išmanūs vištidės vartai su saulės elementais. Ribotas kiekis
5347 4 2

Labai gera kaina

Iš Vokietijos greitas ir saugus pristatymas

Ribotas kiekis

Stulbinamų galimybių daiktas

Išsamiau

Komentaruose skaitytojai prašė prezidento paaiškinti paslaptingą žinią.

 

Vėliau A. Vučičius socialiniame tinkle „Instagram“ paskelbė nuotrauką su savo vyriausiu sūnumi Danilo, vilkinčiu marškinėlius su Kosovo žemėlapiu, papuoštais Serbijos trispalve ir užrašu „nepasiduok“.

Prieš kelias dienas Aleksandras Vučičius pareiškė, kad Serbija svarstytų galimybę palikti Europos Tarybą, jei Kosovas būtų priimtas į organizaciją.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(3)
(19)
(-16)

Komentarai (1)