[ŽT] „Rusija degraduoja milžinišku greičiu.“ Rusija perėjo į naują pasaulio istorijos kategoriją

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

vanduo4 2024-03-29 23:00
Ji buvo parodyta, kad išgąsdinti kitus galimus teroristus. Sudaužytų teisiamųjų demoonstravimas irgi daro tą patį. Rusija taip ginasi, nes dabar vyksta karas ir grasinimas žodžiais tiesiog neveiksmingas.
Stebėtojas 2024-04-02 13:55
Taig taigi, o nuo ko gi ta Rusija ginasi? Kas ją užpuolė?
mindaugas.vaitiekūnas 2024-04-02 14:31
Teroristai jei nepastebėjai. Gal ISIS, gal JAV, gal UA, gal Lietuva, o gal pas putka suorganizavo - tai nekeičia fakto, kad tai buvo teroristinis išpuolis. Ir kaip vanduo rašė, šiuo atveju RU nori parodyti, kad su teroristais bus elgiamasi atitinkamai, kad atgrasyti kitus panašaus pobūdžio veikėjus. Civilizuotos šalys nuėjo "gėlyčių taku": štai Breivikas, nužudęs 77 žmones, "sėdi" kone viešbutyje su virtuve, sporto sale, TV ir XBOX
Senas kareivis 2024-04-02 14:48
Be teismo ir be įrodymų ausų pjaustyt negalima. Ruskynas degradavęs. Įsivaizduoju, ką jie išdarinėja su į nelaisvę patekusiais ukrainiečiais.
immortallt 2024-04-02 15:00
Šįkart tai jau tikrai ne patys susiorganizavo teroristinį išpuolį, per kurį daugiausia žuvo dėl gaisro, t.y. netinkamo tarnybų darbo. Kaip jau ne pirmą kartą.
mindaugas.vaitiekūnas 2024-04-02 18:09
Teisiškai turbūt negalima, fiziškai gali. Nu dar yra moralės kodeksas - tai čia jau pagal asmenybės tipą Jei su putka papultum į vieną kambarį, o iš jo išėjus būtum atleistas nuo bet kokios teisinės atsakomybės, manau tame kambaryje įtikintum save, kad viskas galima
Hmz 2024-04-02 20:27
Ten dar poniatijos yra ir dvasingumas.
Senas kareivis 2024-04-02 23:25
Nu jo, Putkinas kaltino vakarus ir Napoleoną ir Hitlerį. putino pasasakymai https://www.rbc.ru/rbcfreenews/660bf3e69a79473d4c6f007c Nadežda, kol sėdėjo ruskyno kalėjime, buvo Ukrainos patriotė. O kai grįžo į laisvę, pasidarė k***va. Antra vertus, Lietuvos teisėsauga veikia kitaip, nei ruskyno. Ruskyne galima per centrinę televiziją kviesti žudyt ukrainiečius. Ruskynas tų ruskių niekur nesodins. O jei Lietuvoj kas nors pasakys ( o taip buvo), kad ant ruskyno reikia numest atominę bombą ( Lietuva jos neturi, ir toks pasiūlymas nuskambėjo delfi komentaruose), žmogus gavo baudą. Ir dar kompą konfiskavo. Vienas ruskyno aktorius siūlė ukrainiečių vaikus ar tai skandint, ar tai degint. Ruskynas į tai niekaip nereaguoja. O galėtų ,,už neapykantos kurstymą", ,,raginimą žudyti vaikus".
mindaugas.vaitiekūnas 2024-04-03 07:17
Nelabai tikiu, kad kompas galėjo būti konfiskuotas vien dėl tokio pasisakymo. Veikiausiai tame kompe rado kažką daugiau. Tas pasisakymas nebent galėjo leisti pradėti tyrimą, kurio eigoje ir buvo konfiskuotas kompas. Bet iš principo tai sąžiningas žingsnis. Ir vertinant tokias situacijas iš karto reikėtų susilaikyti nuo "jiems galima, tai kodėl mums ne" princpo. Turiu kolegą įsimylėjjusį Rusiją. Neduok dieve blogą žodį pasakysi apie RU - iš karto pereina prie palyginimų ką padarė JAV ar UA O aš vis jam bandau išaiškinti, kad tebūnie, gal ir padarė, bet tai nesuteikia teisės kitiems to daryti. Tai mums nereikia nusileisti iki tokio RU lygio. Visi tie "RU NX" plakatai ir lipdukai, visi tie t.lt rusų mirties šlovinimai - už visa tai tie asmenys turėtų būti patraukti teisinėn atsakomybėn. Skaudės? Taip! Bet bus sąžininga. Dar juokinga, kai Rusija rašo rusija C'mon čia LT kalbos (ir daugelio kitų kalbų) taisyklė: pavadinimas rašomas iš didžiosios raidės. Tai čia pirmiausia nepagarba yra savo kalbai, o ne RU
Hmz 2024-04-03 09:51
Pasiskaityk kad ir bylą Nr. 1-137-586/2012 : https://liteko.teismai.lt/viesasprendim ... 4a0b053deb
Dannas3 2024-04-03 09:55
Speju, kad visos kalbos kurios turi raides, o ne hieroglifus, pavadinimai rasomi is didziosios raides, taip kad cia Lt ne prie ko, ir rusijos rasymas is mazosios raides yra nepagarba saliai, o ne kalbai. Tas pats kaip dabar iprasta oficinej kalboj kaip pagarbos zenkla, kreipini Tu arba Jus rasyti is didziosios raides, kas man asmeniskai yra visiskas absurdas. Klausimas is kur tie vergoviskos tradicijos ateje, kad ir i panasaus amziaus nepazystama zmogu iprasta kreiptis jūs, o ne tu. Nenustebciau, kad is rusijos. Anglu kalboj yra tiktai tu. Svedu, nors ir yra zodis jus, bet nepaisant amziaus ar statuso kreipiamasi tiktai tu. Del tu kankinimu, tai biski apginsiu, aisku barbarai, kad tai padare viesai, bet anokia paslaptis, kaip dylindavo su itariamais teroristais patys amerikiecia.