Vokiečių istorikai pamokė Scholzą - nekartokite klaidų su Putinu (Video)  ()

Socialdemokratų partija yra linkusi į „itin pavojingą tikrovės neigimą“.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Vokiečių istorikai parašė laišką kancleriui Olafui Scholzui apie jo klaidas santykiuose su V. Putinu. Apie tai rašo „Bild“.

Jį pasirašė mokslininkai, kurie, kaip ir pats Olafas Scholzas, yra Vokietijos socialdemokratų partijos nariai. Tarp jų – Heinrichas Augustas Winkleris, Martina Winkler, Dirkas Schumannas, Gabriele Lingelbach ir Janas K. Behrendsas. Pagrindinės jų tezės yra šios:

„Su vis didesniu susirūpinimu stebime Socialdemokratų partijos poziciją dėl agresyvaus Rusijos karo prieš Ukrainą“, – rašo istorikai.

[Vokietija+Kuponas!] Bent 100€ pigiau nei Lietuvoje. Naujausias rinkos lyderio 3D spausdintuvas, žavintis apžvalgininkus - „nuostabus! Išėmei iš dėžės ir naudojiesi“ (Video, „Creality K1C“)
2508 2

Puiki kaina

Specialus kuponas

Iš Vokietijos sandėlio

Greitas ir saugus pristatymas

Ribotas kiekis

Naujausias vieno garsiausių gamintojų 3D spausdintuvų

Išsamiau

„Argumentai ir jų pagrindimas tampa vis labiau savavališki, klaidingi ir dažnai faktiškai neteisingi.“

„Vokietijoje vykdomas nepakankamas koordinavimas su sąjungininkais, V. Putinas tai vertins tik kaip raginimą veikti.“

Mokslininkai mano, kad „nenaudinga“ aiškinti, „ko Vokietija tikrai nepadarys dėl paramos Ukrainai“.

„Kai kancleris ir partijos lyderiai brėžia raudonas linijas ne Rusijai, o tik Vokietijos politikai, jie gerokai susilpnina Vokietijos saugumo politiką ir žaidžia Rusijos naudai.“

 

Istorikai mano, kad socialdemokratų partija yra linkusi į „itin pavojingą tikrovės neigimą“. V. Putinas baigs karą tik „jei prieš jį stos pakankama jėga“.

Socialdemokratų partija to dar nesuprato, mano autoriai.

 

„Socialdemokratų partijoje nėra sąžiningos pastarųjų dešimtmečių Rusijos politikos klaidų analizės“, – rašo jie, atkreipdami dėmesį į „įvairių bendražygių sąsajų su Rusijos interesais ir klaidinga energetikos politika“ tyrimo stoką. Vokietija pateko „į mirtiną priklausomybę nuo Maskvos“.

Primename, kad O. Scholzas atmetė Ukrainos prašymą tiekti Vokietijos tolimojo nuotolio raketų sistemas „Taurus“. Šis sprendimas atspindi O. Scholzo politinį jautrumą ir visapusį Vokietijos susirūpinimą dėl konflikto su Rusija eskalavimo.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(29)
(0)
(29)

Komentarai ()

Susijusios žymos: