„Kortų namelis subyrės.“ Kas vyksta  ()

Vakarų sankcijos apsunkins paprastų rusų gyvenimą.


V. Putinas ir D. Trumpas
V. Putinas ir D. Trumpas
© Kremlin.ru, CC BY 4.0 | https://commons.wikimedia.org/wiki/File:Vladimir_Putin_and_Donald_Trump_at_the_2017_G-20_Hamburg_Summit_(3).jpg

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rusijos gyventojai gali atsigręžti prieš savo lyderį Vladimirą Putiną, nes šalies ekonominė galia mažėja, o Vakarų sankcijos Rusijai ir toliau stiprėja. Apie tai rašo „Business Insider“. Leidinyje kalbama su pašnekovais iš ekonominių sluoksnių.

Jų prognozėmis, šiais metais Rusijos ekonominė galia greičiausiai mažės. Tuo pat metu Vakarų sankcijos apsunkins paprastų rusų gyvenimą. Tikėtina, kad apribojimai bus sugriežtinti, jei Joe Bidenas lapkritį bus perrinktas JAV prezidentu.

[Vokietija] Daiktas, kokio dar tikrai nesate matę! Programuojami išmanūs vištidės vartai su saulės elementais. Ribotas kiekis
5392 4 2

Labai gera kaina

Iš Vokietijos greitas ir saugus pristatymas

Ribotas kiekis

Stulbinamų galimybių daiktas

Išsamiau

„Rusija dabar išgyveno Vakarų sankcijų poveikį, bet tauta gali sulaukti posūkio taško po lapkritį įvyksiančių JAV prezidento rinkimų. <...> Vakarai greičiausiai ir toliau rems Ukrainą, taigi, jei prezidentas Joe Bidenas bus išrinktas, sankcijos Rusijai stiprės“, – rašoma straipsnyje.

Žiniasklaidos pašnekovų teigimu, dabar Rusijos Federacijoje žmonės gyvena įprastą gyvenimą, „tačiau tai absoliučiai neperspektyvi strategija, o pagrindinės augimo jėgos, kuriomis grindžiama RF ekonomika, mūsų akyse silpnėja, ir jeigu D. Trumpas nebus išrinktas, tada visa tai iškils į paviršių – kortų namelis subyrės“.

 

„Vakarai galėtų suduoti potencialiai pražūtingą smūgį Rusijos ekonomikai, jei neapsiribotų naftos prekyba ir įvestų sankcijas Rusijos plieno, vario ir kitų metalų gaminiams, kurie sudaro apie 20% visų šalies pajamų. Tuo tarpu pragyvenimo lygis Rusijoje ir taip krenta. Civilinė infrastruktūra iš dalies griūva dėl to, kad RF per daug lėšų išleidžia savo karui. Infliacija Rusijoje taip pat didelė. Kils masiniai neramumai, kai Rusijos žmonės supras, jog V. Putino pažadai nepasitvirtina“, – rašoma medžiagoje.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(26)
(2)
(24)

Komentarai ()