„Putinas, Nebenzia ir koviniai uodai...“ Kliuvo visiems. Kas nutiko (Foto)  ()

„Nebenzia tai ne pavardė, tai idiotizmo laipsnis.“



© BBC News - Русская служба (Stop kadras) | https://www.youtube.com/watch?v=6YvSBXcahZM

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Garsus Rusijos šou menininkas, parodistas ir Putino režimo kritikas Maksimas Galkinas surengė didelį koncertą Tel Avive (Izraelis). Ten jis labai aštriai išjuokė dabartinę Rusijos valdžią.

Apie tai pranešė „Telegram“ kanalas „Možem objasnit“.

Galkinas koncerte trolino Rusijos diktatorių Vladimirą Putiną ir jo aplinką. Jis ypač pašaipiai atsiliepė apie niekšingą Rusijos nuolatinį atstovą JT, primindamas jo skandalingą pareiškimą apie Ukrainos „kovinius uodus“.

[Vokietija] 2in1 dulkių siurblys tik 37,19€! Laidinis, 650W, 14kPa, HEPA filtras ir kt. Paskutiniai vienetai („ENCHEN V1“)
3296

Nuostabi kaina

Iš Vokietijos greitas ir saugus pristatymas

Puikių savybių

Ribotas kiekis

Išsamiau

„Nebenzia visus praėjusius metus pasakojo, kad Ukraina augina „kovinius uodus“... Jei taip, tai kaip jūs norėjote per tris dienas paimti Kyjivą, jei Ukraina geba suvaldyti uodus? O jei jie kamanes ir skėrius iškviestų? Tada supratau: Nebenzia tai ne pavardė, tai idiotizmo laipsnis. Jei žmogus yra tiesiog kvailas, jis yra benzia, o jei visiškas idiotas – jis yra Nebenzia“, – sakė Galkinas.

Jis taip pat pakomentavo Kremliaus planus savo žmoną Alą Pugačiovą pavadinti „užsienio agente“. Šou vedėjas mano, kad toks likimas greit ištiks ir jų vaikus ir šunį.

 

Galkinas atvirai laikosi antikarinės pozicijos. 2022 metais jis viešai pasmerkė Rusijos agresiją prieš Ukrainą. Dėl keršto grėsmės jis su šeima buvo priverstas išvykti iš Rusijos.

Koncertas Tel Avive puikiai pavyko. Salė buvo sausakimša, bilietai buvo išpirkti dar gerokai prieš renginį. Šou vedėjo pasirodymas buvo sutiktas ovacijomis.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(132)
(0)
(132)

Komentarai ()