„Aerodromai ir lėktuvai į orą.“ ATACMS Ukrainai  ()

Paaiškino ATACMS galimybes.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Ukrainos prezidentas Volodymyras Zelenskis pareiškė, kad Ukrainai reikia ATACMS raketų, kurių nuotolis būtų iki 300 kilometrų. Viskas tam, kad pavyktų pataikyti į taikinius okupuotame Kryme.

Karo ekspertas, instruktorius pilotas ir Ukrainos ginkluotųjų pajėgų atsargos pulkininkas Romanas Svitanas „24 kanalui“ paaiškino ATACMS galimybes.

[Vokietija] Daiktas, kokio dar tikrai nesate matę! Programuojami išmanūs vištidės vartai su saulės elementais. Ribotas kiekis
5495 4 2

Labai gera kaina

Iš Vokietijos greitas ir saugus pristatymas

Ribotas kiekis

Stulbinamų galimybių daiktas

Išsamiau

Kaip ATACMS padės Ukrainai

Pasak jo, yra ATACMS M39 – raketos, kurių nuotolis yra 165 kilometrai. Jos paleidžiamos tam tikrame aukštyje ir apima atitinkamą plotą. Daugiausia tai aerodromas, kuriame yra orlaiviai.

„O M39A1 yra 300 kilometrų ilgio raketa. Tai yra tokia, kuri gali pasiekti bet kurį Krymo teritorijoje esantį aerodromą“, – pažymėjo Svitanas. Rusai ten iš esmės naudoja 5 aerodromus. Visa aviacija iš ten daugiausia atakuoja Chersono, Odesos ir Zaporižios kryptimis.

 

Aerodromai ir lėktuvai į orą. „Šios raketos sunaikins aerodromus ir juose esančius lėktuvus. Atitinkamai mūsų pietūs ir pietinis frontas bus apsaugoti“, – pridūrė karo ekspertas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(168)
(3)
(165)

Komentarai ()

Susijusios žymos: