Prasidėjo konfliktas tarp Trumpo ir Ukrainos. „Jis turi sumokėti.“ Ką pareiškė Zelenskis  (2)

Prezidentas V. Zelenskis ne kartą sakė, kad Ukraina neperleis jokios teritorijos, esančios iki jos 1991 m. apibrėžtų sienų.


D. Trumpas
D. Trumpas
© Gage Skidmore from Peoria, AZ, United States of America, CC BY-SA 2.0 | https://commons.wikimedia.org/wiki/File:Donald_Trump_(27150683144).jpg

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Anot „Washington Post“, buvęs prezidentas Donaldas Trumpas, jei bus išrinktas, ketina priversti Ukrainą atiduoti Krymą ir Donbaso regioną Rusijai, kad būtų užbaigtas karas.

V. Zelenskis pakartojo, kad Ukraina neperleis Rusijai jokios savo teritorijos iki 1991 m. sienų ribos. 

„D. Trumpas nori stumti Ukrainą perleisti Krymą ir Donbaso pasienio regioną Rusijai, pasak žmonių, kurie apie tai diskutavo su juo ar jo patarėjais, bet norėjo išlikti anonimiškais“, – praneša WP.

[Vokietija] Prie dviračio pritvirtinamas 126l karutis - puikus daiktas mėgstantiems pramogauti lauke. Paskutiniai vienetai („DDLCOL“)
4351

Labai gera kaina

Iš Vokietijos

Greitas ir saugus pristatymas

Puiki kokybė ir plačios panaudojimo galimybės

Išsamiau

D. Trumpas privačiai pareiškė manantis, kad tiek Rusija, tiek Ukraina „nori išgelbėti veidą“ ir kad kai kurie ukrainiečiai sutiktų būti Rusijos dalimi.

Buvęs JAV prezidentas anksčiau tvirtino, kad galėtų sustabdyti karą per 24 valandas, sukviesdamas šalis prie derybų stalo.

Suteikus Rusijai nuolatinę Ukrainos teritorijos kontrolę, V. Putino autoritarinė galia būtų išplėsta po didžiausio Europoje sausumos konflikto nuo Antrojo pasaulinio karo laikų. Kai kurie paties D. Trumpo šalininkai bandė jį atkalbėti nuo tokios pozicijos.

 

„Jis turi sumokėti kainą. Jis negali laimėti nepasiekęs šio tikslo“, – sakė senatorius Lindsey Grahamas, D. Trumpo sąjungininkas, kalbėdamas apie V. Putiną.

D. Trumpo kampanija atsisakė tai komentuoti ir atmetė pranešimą kaip spėliojimą iš neinformuotų šaltinių.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(4)
(12)
(-8)

Komentarai (2)

Susijusios žymos: