[ŽT] „Ilgaamžiškumo paslaptis.“ Jam 111 metų (Video)  (2)

Jo pavardė buvo įrašyta į Gineso rekordų knygą.


Johnas Tinniswoodas
Johnas Tinniswoodas
© Stop kadras | https://www.youtube.com/watch?v=SYZXR5sndAw&t=2s

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Anglas Johnas Tinniswoodas tapo seniausiu žmogumi Žemėje. Jam 111 metų. Balandžio 4 dieną jo rekordas buvo įrašytas į Gineso knygą, rašo AP.

Anksčiau vyrų gyvenimo trukmės rekordas priklausė Venesuelos piliečiui Juanui Vicente'ui Perezui Morai, kuris mirė balandžio 2 dieną, eidamas 114 metus.

[EU+mažiausia kaina istorijoje!] Būtinas daiktas meistraujantiems. Su 2 baterijomis ir stulbinamos kainos aukščiausios kokybės 21V „Geevorks“ kampinis šlifuoklis
8512 2

Mažiausia fiksuota kaina!

Iš Vokietijos greitas ir saugus pristatymas

Puiki kokybė

Ribotas kiekis

Išsamiau

Žurnalistų paklaustas apie jo ilgaamžiškumo paslaptį, J. Tinniswoodas atsako, kad jam pasisekė: „Galite gyventi ilgai arba trumpai – nėra jokios galimybės tą įtakoti“.

Tinniswoodas teigė, kad niekada nesilaikė jokios dietos ir jokio konkretaus gyvenimo būdo. Mėgstamiausias jo patiekalas – tradicinė angliška kepta žuvis ir traškučiai, kurią šeima gamindavo penktadieniais, jis yra Liverpulio futbolo klubo gerbėjas, nerūko, tikina, kad jo gyvenimas niekada nesiskyrė nuo vidutinio.

 

J. Tinniswoodas dirbo buhalteriu ir išėjo į pensiją 1972 m. Su žmona gyveno 44 metus; ji mirė 1986 m. Pora užaugino dukrą, o dabar J. Tinniswood turi anūkų ir proanūkių. Senatvėje dėl sveikatos persikėlė gyventi į slaugos namus.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(9)
(0)
(9)

Komentarai (2)

Susijusios žymos: