„Nebe prezidentas.“ Gėda  ()

Rusijos Federacijos vadovo padėtis smarkiai pasikeitė.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Po vadinamųjų prezidento rinkimų Rusijoje, kuriuos, kaip buvo galima nuspėti, „laimėjo“ Vladimiras Putinas, pagrindinė Vakarų žiniasklaida jį vadina nebe „prezidentu“, o „diktatoriumi“ arba „teroristu“.

Rusijos politikos technologas Abasas Galiamovas 24-ajam kanalui sakė, kad jei ši tendencija įsivyraus, tai prisidės prie Putino pozicijų tarptautinėje bendruomenėje silpnėjimo. Tai turės įtakos ir rusų požiūriui į jį.

Miesto žvėriukas! Modernus dizainas, ultra lengvas, smagiai valdomas, galingas ir greitas. Išbandėme neregėtą el. dviratį (Video, Foto, „Engwe P20“ apžvalga)
8521 4

„Engwe P20“ - ką tik pristatytas el. dviratis. Toks, kokio šis gamintojas dar niekada nėra pristatęs. Modernaus dizaino, ultra lengvas, galingas, greitas, ypatingai smagiai valdomas, kompaktiškai sulankstomas, puikūs techniniai sprendimai. Ar viskas taip tobula? Na, šis dviratis skirtas tikrai ne kiekvienam.

Išsamiau

Nuo pat plataus masto invazijos į Ukrainą pradžios V. Putino agresiją pasmerkė daugybė šalių. Tačiau karui užsitęsus, pasaulio šalys turi aukoti vis daugiau išteklių, kad sustabdytų Rusiją, ir tų šalių žmonės pradeda galvoti apie kitas karo sprendimo galimybes.

„Atsiranda Putiną remiančių politikų – Donaldas Trumpas arba Viktoras Orbanas. Jie atvirai sako, kad būtina derėtis su Rusija“, – pabrėžė jis.

Kadangi žmonės apskritai priešinasi sudėtingiems projektams ir ieško paprastų būdų, tarptautinė bendruomenė pradeda klausytis Trumpo ir Orbano. Todėl ryžtas iki galo priešintis Putinui pradeda silpnėti.

 

Šiuo metu formuojasi pasaulio opozicijos branduolys, kuris pasisako už paramą Ukrainai. Jei visa pasaulio spauda užims tokią poziciją ir nustos Putiną vadinti „prezidentu“, o tik „diktatoriumi“, situacija ilgainiui gali pasikeisti.

„Jei žmonės tai girdės ilgą laiką, jie pripras prie tokios nuomonės. Dėl to parama Putinui sumažės. Jei tai taps nuolatine praktika, tai pradės veikti prieš jį“, – pažymėjo Galiamovas.

Pasak jo, Rusija yra sutvarkyta taip, kad jos piliečiai nori, kad Vakarai jų neignoruotų, vertintų ir gerbtų. Rusijos isteriškumą labiausiai lemia tai, kad Vakarai nelaiko rusų „visatos centru“, nesižavi „beribe rusų sielos galia“. Jų toks kompleksas.

 

„Jei jie pamatys, kaip pasaulis elgiasi su Putinu, tai jų akyse jį marginalizuos", – pabrėžė politikos technologas.

Tai nebus svarbiausias veiksnys, bet jei prie to prisidės nesėkmės fronte, ekonominės problemos, represijos, tai rusams prieš pasaulį pasidarys gėda dėl tokio lyderio. Todėl, pasak Abaso Galiamovo, Putino marginalizacija pasaulyje prisidės prie jo marginalizacijos Rusijoje.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(51)
(1)
(50)

Komentarai ()

Susijusios žymos: