Prasideda dar vienas karas. ISW skelbia apie „didįjį skilimą“  ()

„Rusija meluoja pati sau”.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rusijos karo korespondentai priešinasi oficialiosios žiniasklaidos naratyvui, kad Rusijos armija yra daug efektyvesnė už Ukrainos kariuomenę. Karo studijų institutas (ISW) savo ataskaitoje atskleidžia „didžiojo skilimo“ detales.

Balandžio 8 d. pranešime teigiama, kad Rusijos karo korespondentai kritikavo taktiką, kai rusų pėstininkai ant šarvuočių juda į priekines pozicijas ir tik tada atakuoja. Tiesa, tokia taktika nėra nauja. 

[Vokietija] Beprotiška išmanioji spyna. Galima užrakinti/atrakinti net 7 skirtingais būdais ir kurti scenarijus! („Aqara Smart Door Lock A100 Pro“)
2936 2

Mažiausia kaina

Labai ribotas kiekis

Tinka EU tipo durims

Fantastiškas funkcionalumas

Išsamiau

Vienas karo korespondentas tokią taktiką pavadino „itin beprotiška“. Kitas karo korespondentas teigė, kad tokie veiksmai rodo, jog tam tikrose fronto dalyse trūksta šarvuočių. Kitas Rusijos karo korespondentas patvirtino, kad dėl ukrainiečių atakų gerokai sumažėjo rusų šarvuočių skaičius, ypač netoli Avdijivkos ir Krynkų.

Pasak analitikų, Rusijos karo korespondentai nepatenkinti, kad oficialioji Rusijos žiniasklaida daugiausia dėmesio skyrė medžiagai apie nesėkmingas Ukrainos kariuomenės šarvuočių atakas per kontrpuolimą 2023 m. vasarą, nors Rusijos armija atakų metu susiduria su identiškomis problemomis. Ypač rimta problema karo korespondentas pavadino ukrainiečių dronus.

 

Pranešama, kad karo korespondentai nepatenkinti ir tuo, kad tikrovė mūšio lauke skiriasi nuo to, ką pasakoja oficialioji propaganda. Rusai šaiposi iš nesėkmingo Ukrainos kontrpuolimo 2023 m. vasarą, bet nepastebi milžiniškų Rusijos armijos nuostolių mūšyje dėl Avdijivkos.

Todėl vienas karo korespondentas padarė išvadą, kad „Rusija meluoja pati sau“ dėl nuostolių kare su Ukraina.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(98)
(3)
(95)

Komentarai ()