Po JAV piloto žodžių Solovjovas pridėjo į kelnes  ()

Ko išsigando Rusijos propagandistas?


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Jau netrukus Ukraina gaus vakarietiškus naikintuvus F-16. Šis faktas negali negąsdinti Rusijos valdžios, todėl Kremliaus propagandistai pradėjo kalbėti, kaip jie neva galės pasipriešinti amerikietiškiems ginklams.

Balandžio pradžioje F-16 pilotas Danas Hamptonas 24 kanalui davė interviu, kuriame visų pirma  sureagavo į Pentagono pareiškimus, kad lėktuvas esą galės būti naudojamas tik Ukrainos teritorijoje. Pasak piloto, bet kokie pareiškimai apie „raudonąsias linijas“ skamba juokingai. Ukraina turės teisę naudoti ginklus savo nuožiūra. Kalbėdamas apie priemones, kurias turės F-16, Danas Hamptonas sakė, kad viskas priklausys nuo to, kokių poreikių turės Ukraina. Pagal tai, kokie bus taikiniai, vietovės reljefas, paros laikas, bus parenkami ginklai. Taip pat Danas Hamptonas prisiminė savo baisiausią misiją, kuri buvo Irako karo metu. Jam teko nusileisti labai žemai, kad pamatytų, kas vyksta žemėje. Ten jis pastebėjo 500 tankų ir apie 30 000 pėstininkų, kurie taip pat jį pamatė ir ėmė pulti visomis įmanomomis priemonėmis. Laimei, pilotui pavyko išsigelbėti.

[Vokietija] Beprotiškos kainos siurblys! Laidinis, 650W, 14kPa, HEPA filtras ir kt. Paskutiniai vienetai („ENCHEN V1“)
1422

Nuostabi kaina

Iš Vokietijos greitas ir saugus pristatymas

Puikių savybių

Ribotas kiekis

Išsamiau

Šis interviu ne juokais išgąsdino propagandistą Vladimirą Solovjovą. Jis tuoj pat įrašė vaizdo įrašą, kuriame bando įtikinti rusus, esą rusai gali su viskuo susidoroti, todėl bijoti nereikia.

 

„Mūsų vaikinams bus įdomu patikrinti, kiek geresni yra rusų lėktuvai ir kokie yra amerikiečių asai“, – ciniškai pareiškė Solovjovas.

Vis dėlto atsižvelgdamas į amerikiečių piloto kovinę patirtį ir dalyvavimą Persijos įlankos, Kosovo ir Irako karuose Solovjovas buvo priverstas pripažinti, kad Danas Hamptonas laikomas efektyviausiu F-16 pilotu. Tačiau labiausiai propagandistą išgąsdino Dano Hamptono žodžiai, kad jis ir grupelė kitų pilotų yra pasirengę ginti Ukrainos dangų nuo Rusijos atakų.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(556)
(22)
(534)

Komentarai ()