JAV nebalsuoja. „Vyksta kova.“ Paaiškėjo tikroji priežastis  ()

Rusijos propaganda prasiskverbė į JAV.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

JAV Atstovų Rūmų Žvalgybos komiteto pirmininkas Mike`as Turneris sako, kad Rusijos propaganda sugebėjo prasiskverbti į JAV, nes daugelis įstatymų leidėjų skleidžia melagingus pranešimus apie karą Ukrainoje.

CNN laidoje „State of Union“ respublikonas Turneris pritarė partijos nariui Michael McCaul. Jis mano, kad Rusijos propaganda ne tik prasiskverbė į JAV, bet ir užkrėtė kai kuriuos respublikonus, skelbia „The Hill“ šaltinis.

[Vokietija] Net 2 kartus pigiau nei Lietuvoje! „Jau 3 mano žvejai draugai užsisakė šį įrenginį, pamatę ką sugeba maniškis, ir toliau jį rekomenduoju visiems“
8379

Nuostabi kaina

Vokietijos sandėlis, labai retas atvejis

Itin ribotas kiekis

Puikus daiktas, labai perkamas

Išsamiau

Anot Turnerio, jis asmeniškai ne kartą yra girdėjęs iš Atstovų rūmų įstatymų leidėjų skleidžiant rusiškus naratyvus, kurie kelia nerimą.

Kai kurie kongresmenai įsitikinę, kad karas tarp Rusijos ir Ukrainos prasidėjo dėl NATO, o tai iš esmės neteisinga. Putinas savo interviu labai dažnai aiškiai parodo, kad iš tikrųjų konfliktas kilo ne dėl NATO, Rusijos Federacija bando sugrąžinti visas buvusias SSRS respublikas po savo sparnu. Tuo pat metu Rusijos diktatorius ėmė žvalgytis ir į ES šalis.

 

Dėl šios pozicijos Atstovų rūmams sunku balsuoti dėl naujos pagalbos Ukrainai suteikimo.

Dabar kova vyksta ne tarp Ukrainos ir Rusijos Federacijos, o tarp demokratijos ir autoritarizmo. Anot Turnerio, būtent taip Putinas ir Kinijos lyderis Xi asmeniškai vaizduoja šiuos įvykius.

Turneris teigė, kad visi Amerikos politikai turi suprasti viena: padėdami Ukrainai, jie visų pirma padeda demokratijai nepapulti į autoritarizmą.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(119)
(9)
(110)

Komentarai ()

Susijusios žymos: