[ŽT] Fronte sunaikinta tikra įdomybė. Rusai meta „indiškus“ tankus. Kas vyksta (Video)  ()

Rusiško TMT-K ypatumas yra tas, kad jis gali veikti ne tik prieš prieštankines minas, bet ir bekontaktes minas bei minas su magnetiniu detonatoriumi.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Ukrainos kariuomenė sunaikino rusų tanką T-90S. „Informacinio pasipriešinimo“ karo ir politikos apžvalgininkas Oleksandras Kovalenko atkreipė dėmesį į du įdomius niuansus.

Neseniai fronte sunaikinta unikali rusiška technika. Tarp jų buvo T-90S su TMT-K priešmininiu tralu. Nuo plataus masto karo pradžios okupantai neteko 13 tokių tralerių.

[Vokietija] Prie dviračio pritvirtinamas 126l karutis - puikus daiktas mėgstantiems pramogauti lauke. Paskutiniai vienetai („DDLCOL“)
4459

Labai gera kaina

Iš Vokietijos

Greitas ir saugus pristatymas

Puiki kokybė ir plačios panaudojimo galimybės

Išsamiau

Jo ypatybė yra ta, kad jis gali traluoti ne tik prieštankines minas, kurios suveikia nuo spaudimo. TMT-K taip pat gali veikti prieš bekontaktes minas, taip pat minas su magnetiniu detonatoriumi. Tai pasiekiama naudojant elektromagnetinę sistemą, į kurią įeina vakarietiški elektroniniai elementai.

 

Apžvalgininkas taip pat atkreipia dėmesį į tai, kad filmuotoje medžiagoje T-90S yra eksportinė T-90 versija. Jas dažniausiai užsakydavo Indija.

Tačiau dalies tankų indai nepriėmė dėl prastos surinkimo kokybės ir kitų problemų. Todėl eksporto tiekimo metu Rusijos sandėliuose susikaupė tam tikras skaičius „atmestų“ tankų T-90S. Dabar jie „stoja“ į Rusijos Federacijos okupacinę armiją.

„Įdomu, ar trūkumai buvo ištaisyti?“, – klausia Kovalenko.

„Oryx“ teigimu, Rusijos Federacija jau prarado šešis T-90S.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(80)
(1)
(79)

Komentarai ()