[ŽT] „Mes klydome.“ Vokietija skelbia, kas nutiko  (4)

Iki 2022 metų vasario 24 dienos politikė nuolat pasisakė už ekonominių ryšių su Rusija plėtojimą, rėmė į regioną atkeliavusios „Nord Stream 2“ statybą ir netgi padėjo projektui apeiti sankcijas.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Nuo 2017 metų Manuela Schwesig (SPD) vadovauja šiaurės Vokietijos Meklenburgo–Pomeranijos federalinei žemei. Iki 2022 metų vasario 24 dienos ji nuolat pasisakė už ekonominių ryšių su Rusija plėtojimą, rėmė į regioną atkeliavusios „Nord Stream 2“ statybą ir netgi padėjo projektui apeiti sankcijas.

Neseniai ji pripažino, kad draugystė su Rusija buvo klaida, rašo BILD.

[Vokietija] Prie dviračio pritvirtinamas 126l karutis - puikus daiktas mėgstantiems pramogauti lauke. Paskutiniai vienetai („DDLCOL“)
4459

Labai gera kaina

Iš Vokietijos

Greitas ir saugus pristatymas

Puiki kokybė ir plačios panaudojimo galimybės

Išsamiau

„Mes klydome. Šiandien tai kritikuojama. Taip pat tikėjau, kad dialogas ir ekonominis bendradarbiavimas su Rusija yra įmanomas. Tai buvo visos šalies politika, perskaitykite senąją „Baltąją knygą“ [Bundesvero, 2016 m.]. Tačiau dabar raudona linija tikrai peržengta. Jūs nuolat bandote sugyventi su sunkiu kaimynu, o tada jis ateina ir padega jūsų namą. Jūs negalite to palikti taip. Mes už Ukrainą!“ – sakė politikė.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(175)
(1)
(174)

Komentarai (4)