[ŽT] „Rusija to labai bijo.“ Ukrainoje laukiama naujo superginklo  ()

Rusija nuolat atakuoja Ukrainą valdomomis aviacinėmis bombomis, tokiomis kaip KAB-250 ir sunkesnėmis. Į Ukrainą sklendžia ir išskleidžiamus sparnus gavusios bombos FAB. Rusijai tokie bombardavimai yra labai svarbūs, todėl ji bijo, kad greitai jiems neliks galimybių.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Ukraina jau numušė kelis aviacinių bombų nešėjus, kai tik jie prisiartino per daug arti Ukrainos oro gynybos zonos. Tačiau bėda ta, kad kai kurios tų bombų gali nusklęsti gana tolimą atstumą. FAB su sparnais nusklendžia net 70 km, o tai leidžia rusų lėktuvams net nepriartėti prie vietų, kur jie gali būti numušti.

Ukrainos prezidentas Volodymyras Zelenskis pažymėjo, kad Rusija tikrai baiminasi, kad Ukraina gaus daugiau oro gynybos sistemų.

[Vokietija] Prie dviračio pritvirtinamas 126l karutis - puikus daiktas mėgstantiems pramogauti lauke. Paskutiniai vienetai („DDLCOL“)
4455

Labai gera kaina

Iš Vokietijos

Greitas ir saugus pristatymas

Puiki kokybė ir plačios panaudojimo galimybės

Išsamiau

„Kai numušėme jų [bombų] nešėjus, jie suprato, kad taip giliai lįsti nereikia. Todėl dabar padidino atstumą. Ir mes turime didinti ilgo nuotolio oro gynybos sistemų skaičių. Noriu pabrėžti, kad Rusija to labai bijo“, – sakė Zelenskis.

 

Naikintuvai F-16, kuriuos labai greitai gaus Ukrainos oro pajėgos, galės apsaugoti ukrainiečius nuo Rusijos KAB bombų, sako prezidentas. „Tačiau jų nepakaks visiškai apsaugai nuo KAB, todėl dabar Ukraina taip pat kuria savo ginklus kovai su Rusijos aviacija“, – sakė Ukrainos vadovas.

(46)
(0)
(46)

Komentarai ()

Susijusios žymos: