„Jau siekia 92-98%. Ir jie tą žino.“ Neįtikėtini įvykiai fronte. Ką atskleidė Zelenskis (Video)  ()

Ukraina stato trijų pakopų įtvirtinimus.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Interviu nacionalinei žinių laidai metu Ukrainos prezidentas V. Zelenskis atskleidė, kad Ukrainos kariuomenei šiuo metu trūksta reikiamos amunicijos, kad galėtų pradėti kontrpuolamuosius veiksmus prieš Rusijos pajėgas.

Jo pripažinimas įvyko dėl Rusijos šliaužiančių laimėjimų fronto linijoje ir didžiulio Ukrainos sviedinių bado, kai jos Vakarų partneriai svarsto kur surasti amuniciją.

Pasak prezidento, buvo imtasi kelių iniciatyvų aprūpinti Ukrainą ginkluote, kuri sąžiningai paskirstoma tarp intensyviausių frontų brigadų.

Tačiau jis taip pat pažymėjo, kad Ukrainai trūksta atitinkamų tolimojo nuotolio sviedinių ir ginklų, kurie trukdytų Rusijos kontrpuolimo veiksmams.

[Vokietija] Prie dviračio pritvirtinamas 126l karutis - puikus daiktas mėgstantiems pramogauti lauke. Paskutiniai vienetai („DDLCOL“)
4482

Labai gera kaina

Iš Vokietijos

Greitas ir saugus pristatymas

Puiki kokybė ir plačios panaudojimo galimybės

Išsamiau

„Mums reikia atitinkamų ilgo nuotolio sviedinių ar ginklų, kad sutrukdytume RF veiksmus viena ar kita kryptimi, pavyzdžiui, jų aerodromuose ar lėktuvuose, sandėliuose ar bazėse. Bet mums to nepakanka“, – pabrėžė prezidentas.

V. Zelenskis taip pat sakė, kad Ukraina stato trijų pakopų įtvirtinimus, kad ateityje apsisaugotų nuo galimo Rusijos puolimo. Ukrainos prezidento teigimu, kai kuriose srityse darbų atlikta jau 92–98 proc.

„Faktas, kad statome pakopas, nėra paslaptis. Tai turėtų žinoti ir rusai bei baltarusiai arba rusai Baltarusijos teritorijoje. Taip, čia bus trys galingos gynybos linijos. Čia yra kariuomenė. Taip pat įrengti „drakono dantys“ ir prieštankiniai grioviai – ne paslaptis. Dėl šiuolaikinių technologijų jie ir taip žino visa tai, bet nereikia to slėpti, nes jie turėtų žinoti, kad bus pasipriešinimas“, – pabrėžė Volodymyras Zelenskis.

 

Jis atkreipė dėmesį į gandus apie galimą Rusijos puolimą Kyjive, sakydamas, kad miestą saugo kelios gynybinės linijos.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(120)
(3)
(117)

Komentarai ()

Susijusios žymos: