„Jų atakos lėktuvai pasirodė mūšio lauke.“ Časiv Jar beprotybė  ()

Rusijos atakos lėktuvai apšaudė savo pėstininkus.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Netoli Časiv Jaro Donecko srityje Rusijos atakos lėktuvai apšaudė savo pėstininkus. Tokį įsakymą lakūnai galėjo gauti, nes šiandien Rusijos kariai vis dažniau naudoja užtvarų būrius, neleidžiančius įsibrovėliams pabėgti iš mūšio lauko.

Apie tai per teletoną balandžio 7 d. kalbėjo Ukrainos 26-osios artilerijos brigados, pavadintos Ukrainos ginkluotųjų pajėgų kapralo Romano Daškevičiaus vardu, atstovas Olegas Kalašnikovas. Anot jo, įsibrovėliai savo puolamiesiems veiksmams naudoja ir pėstininkus su šarvuočių parama, ir aviaciją.

[Vokietija] Net 2 kartus pigiau nei Lietuvoje! „Jau 3 mano žvejai draugai užsisakė šį įrenginį, pamatę ką sugeba maniškis, ir toliau jį rekomenduoju visiems“
8390

Nuostabi kaina

Vokietijos sandėlis, labai retas atvejis

Itin ribotas kiekis

Puikus daiktas, labai perkamas

Išsamiau

Prasidėjo beprotybė. „Jų atakos lėktuvai pasirodė mūšio lauke. Visi jų puolimai buvo atremti. Jie ne tai, kad traukėsi, jie tiesiog skuodė iš ten“, – sakė Kalašnikovas.

Jis pridūrė, kad tada, netoli Časiv Jaro Rusijos atakos lėktuvai paleido ugnį į savo pėstininkus, kurie bandė palikti mūšio lauką.

„Nežinau, ar pilotai gavo tokią komandą, ar savuosius supainiojo su svetimais, bet faktas, kad jie turi šiuos užtvaros būrius, žinomas jau seniai; tai galėjome pamatyti, kai jie dar šturmavo Bachmutą“, – sakė jis.

 

„Šiandien pas juos tik stiprėja tas reiškinys, kai jie savo mobilizuotus žmones meta į mūšį ir nesuteikia jiems galimybės grįžti, tai yra įvaro į aklavietę. Todėl gali būti, kad tokią ugnies ataką įvykdė oro pajėgos pagal užsakymą.“

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(80)
(3)
(77)

Komentarai ()

Susijusios žymos: