Ne Rusija sugriaus Ukrainą. Netikėta žinia (Video)  ()

Labai svarbu išlaikyti vienybę šalies viduje.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Televizijos kanalo „Priamij“ žurnalistė, analizuodama Zelenskio kalbą Černihivo srityje, paklausė bepiločių orlaivių smogiamosios kuopos vado Jurijaus Fedorenko, ar tiesa, kad prasidėjo aktyvios gynybos metai ir apie Ukrainos ginkluotųjų pajėgų atsakomąjį puolimą nereikėtų net svajoti. Jis sureagavo gana netikėtai, paaiškindamas, kaip reikia suvokti tai, ką pasakė prezidentas.

Jurijaus Fedorenko interviu galite žiūrėti „YouTube“ kanale.

„Turime suprasti, kad viešos kalbos, taip pat ir aukščiausių pareigūnų, neatskleidžia visų jų kortų ir jų klausydami neišgirsime visos turimos informacijos, ir tai yra visiškai normalu, nes priešas turi būti tam tikrame informacijos vakuume, o ne suprasti kokius potencialius pajėgumus turi Ukrainos ginkluotosios pajėgos ir visos gynybos pajėgos. Svarbiausia, kad turėsime reikiamą kiekį amunicijos ir minimalų skaičių orlaivių atremti priešo aktyvias puolimo operacijas“, – sakė jis.

[EU+mažiausia kaina istorijoje!] Būtinas daiktas meistraujantiems. Su 2 baterijomis ir stulbinamos kainos aukščiausios kokybės 21V „Geevorks“ kampinis šlifuoklis
8646 2

Mažiausia fiksuota kaina!

Iš Vokietijos greitas ir saugus pristatymas

Puiki kokybė

Ribotas kiekis

Išsamiau

Kas sugriaus Ukrainą? Ir pridūrė: „Jeigu mes sugebėsime išgyventi, nes dabar pagrindinė užduotis yra išgyventi, tai esu įsitikinęs, kad, sukaupę reikiamas pajėgas ir priemones, galėsime atkovoti dalį savo teritorijų. Vienintelis dalykas, kurį noriu akcentuoti, mums labai svarbu išlaikyti vienybę šalies viduje. Vienintelis dalykas, kuris gali sugriauti Ukrainą, yra ne Rusijos Federacija. Ukrainą gali sugriauti vidinės rietenos“.

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(208)
(13)
(195)

Komentarai ()

Susijusios žymos: