„Kito kelio nėra! B****. Atsijungti nuo Rusijos!“ Kyla Orskas. Netikėti įvykiai (Video)  (1)

Išvaikyti minios atvyko policija.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Po užtvankos griuvimo Rusijos Orske užtvindytų teritorijų gyventojai yra pasirengę „iškeisti“ Krymą į savo paties gerovę, skelbia „dialog.ua“.

Rusijos tinklalapių puslapiuose pirmadienį, balandžio 8 d., buvo rašoma, kad apie šimtas vietos gyventojų susirinko į neteisėtą mitingą Komsomolskaja aikštėje užtvindytame Orske.

[Vokietija] Beprotiška išmanioji spyna. Galima užrakinti/atrakinti net 7 skirtingais būdais ir kurti scenarijus! („Aqara Smart Door Lock A100 Pro“)
2963 2

Mažiausia kaina

Labai ribotas kiekis

Tinka EU tipo durims

Fantastiškas funkcionalumas

Išsamiau

Žmonės norėjo būti išgirsti, atkreipti dėmesį į savo problemas ir kaip jas išspręsti, tačiau į įvykio vietą atvyko ne vietos valdžia, o policija išvaikyti minią.

Pasipiktinę rusai drąsiai kalbėjo apie tai, kas jiems kelia nerimą ir kas nepatinka. Anot protestuotojų, Rusijos Federacijos valdžia padeda kitiems, tačiau turėtų padėti vietos gyventojams.

Tarp kitų garsiausias pilietinės pozicijos balsas buvo jaunuolio, kuris šaukė į kamerą: „Pasirodo, mes neturime vandens. Jie gali lengvai ką nors padaryti laikinai. Atsiprašau, b****, kai buvo aneksuotas Krymas, ten vandentiekį pajungė, bet ne mums. Ką mums reikia atsijungti nuo Krymo? Tuoj atsijungsim. Mes padedame visiems, išskyrus save, neaišku kodėl, ir tylėsime iki paskutinės akimirkos“.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(77)
(2)
(75)

Komentarai (1)