[ŽT] Iš dalies tiesa. Rusijos propaganda griebiasi naujos taktikos  ()

Politikos technologo Boriso Tyzenhauzeno įžvalga.


Maskva
Maskva
© EvgeniT (Pixabay Content Licence)|https://pixabay.com/photos/moscow-night-russia-kremlin-2259724/

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rusijos valdžia pradeda keisti propagandinę retoriką ir iš dalies sakyti tiesą.

Politikos technologas Borisas Tyzenhauzenas atkreipė dėmesį, kad rusai kartais sako, jog Rusijos „numušti“ ukrainietiški dronai krenta ant Rusijos gamyklų stogų ir susprogsta. Socialiniuose tinkluose yra daugybė vaizdo įrašų, kuriuose rusai filmuoja, kaip ukrainiečių bepiločiai orlaiviai danguje skrenda į numatytus taikinius.

Miesto žvėriukas! Modernus dizainas, ultra lengvas, smagiai valdomas, galingas ir greitas. Išbandėme neregėtą el. dviratį (Video, Foto, „Engwe P20“ apžvalga)
8351 4

„Engwe P20“ - ką tik pristatytas el. dviratis. Toks, kokio šis gamintojas dar niekada nėra pristatęs. Modernaus dizaino, ultra lengvas, galingas, greitas, ypatingai smagiai valdomas, kompaktiškai sulankstomas, puikūs techniniai sprendimai. Ar viskas taip tobula? Na, šis dviratis skirtas tikrai ne kiekvienam.

Išsamiau

„Kiekvienas tai pamatęs supranta, kad dronas nuskrido ten, kur turėjo nuskristi, tačiau Rusija vis tiek sako, kad dronas buvo numuštas, o jo nuolaužos kažkodėl susprogo. Rusija taip elgiasi siekdama sumenkinti Ukrainos kariuomenės sėkmę. Atrodo, kad Rusija kaip ir viską numuša, bet nuolaužos kažkaip susprogsta“, – sakė Tyzenhauzenas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(41)
(0)
(41)

Komentarai ()