[ŽT] „Užkirstas kelias rusų atakai.“ Ukrainos saugumo tarnyba smogė FSB. „Tai buvo speciali operacija“  ()

Ukrainos saugumo tarnyba sulaikė FSB agentą, kuris vykdė žvalgybą Ukrainoje, kad padėtų Rusijai rengti itin skaudžias operacijas.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Ukrainos saugumo tarnyba sulaikė FSB agentą, kuris padėjo Rusijai ruoštis Ukrainos gynybos linijų bombardavimui Sumų regiono pasienyje. Rusija planavo smogti Ukrainos įtvirtintoms pozicijoms valdomomis bombomis. FSB agentas vykdė žvalgybą netoli gynybos linijos, bandė nustatyti tikslias Ukrainos gynėjų pozicijų koordinates. Bet buvo sulaikytas nusikaltimo vietoje.

[Vokietija] Beprotiškos kainos siurblys! Laidinis, 650W, 14kPa, HEPA filtras ir kt. Paskutiniai vienetai („ENCHEN V1“)
1400

Nuostabi kaina

Iš Vokietijos greitas ir saugus pristatymas

Puikių savybių

Ribotas kiekis

Išsamiau

Sulaikymo metu iš FSB agento paimtas mobilusis telefonas, kuriuo jis bandė siųsti Rusijai galimo taikinio nuotrauką ir koordinates. Sulaikytasis anksčiau buvo prorusiškos Regionų partijos narys. FSB jį užverbavo jau karo metu, kad jis padėtų Rusijai vykdydamas žvalgybinę ir ardomąją veiklą Sumų regione.

 

Ukrainos saugumo tarnybos dėmesio šis žmogus nusipelnė dar anksčiau dėl savo pranešimų socialiniuose tinkluose. Bet dabar jis prisidirbo rimčiau. Jis slapta fotografavo karinius objektus ir fiksavo jų koordinates. Dabar jam gresia įkalinimas iki gyvos galvos.

(168)
(1)
(167)

Komentarai ()

Susijusios žymos: