„Sustabdykite mane.“ Putinas prašo visų jį sustabdyti  ()

Putinas jau nebegali pats sustoti.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Amerikiečių leidinys „The Washington Post“ neseniai rašė, kad kandidatas į JAV prezidentus Donaldas Trumpas turi taikos planą Ukrainai, pagal kurį per 24 valandas užbaigs karą. Sako, atiduokite Rusijai gabalėlį teritorijos ir jums bus taika. Tačiau D. Trumpas kažkodėl neatsižvelgia į tai, kad V. Putinui reikia ne Krymo ir Donbaso, o visos Ukrainos, televizijos „Apostrof“ eteryje sakė analitinio centro „Politika“ viceprezidentas, politologas Olegas Lisnyj.

Politologas nupasakojo, kokios perspektyvos laukia Ukrainos, jei J. Bidenas liks prezidento kėdėje. Dabartinė logika rodo, kad Bidenas yra toks, gal kiek agresyvesnis Obama. Pastarasis, ukrainiečiams sakė, kad ir Krymo nereikia ginti, nes jie susitars. Deja, dabartinei istorinei tikrovei reikia tokio žmogaus kaip Čerčilis, kuris nebijotų priimti sudėtingų sprendimų.

Miesto žvėriukas! Modernus dizainas, ultra lengvas, smagiai valdomas, galingas ir greitas. Išbandėme neregėtą el. dviratį (Video, Foto, „Engwe P20“ apžvalga)
8562 4

„Engwe P20“ - ką tik pristatytas el. dviratis. Toks, kokio šis gamintojas dar niekada nėra pristatęs. Modernaus dizaino, ultra lengvas, galingas, greitas, ypatingai smagiai valdomas, kompaktiškai sulankstomas, puikūs techniniai sprendimai. Ar viskas taip tobula? Na, šis dviratis skirtas tikrai ne kiekvienam.

Išsamiau

Bidenas apskritai stebina, sako O. Lisnyj, nes tai žmogus, kuris stovėjo prie valstybės, sunaikinusios SSRS, vairo. Galima pakartoti, kodėl gi nepakartojus istorijos. Pakartokim, juk kartoja ir rusai. Bet ne, Baidenas bijo branduolinės atakos. „Apskritai Putinui nereikia jokio pasiteisinimo. Jei jis nori bombarduoti Vašingtoną, jis tai padarys, jei nori bombarduoti Londoną, jis tai padarys. Neturėtume galvoti, kad tik jo neišprovokuotume. Apskritai Putinas yra maniakas, kuris maldauja ir prašo visų „sustabdykite mane, nes aš nebegaliu savęs sustabdyti, bet darau dar baisesnius nusikaltimus“. Bet visi sako „ne“. Putinas maldauja būti sustabdytas“, – tvirtina politologas.

 

Rusijos dezintegracija jau prasidėjo. Putino lemtinga klaida yra ta, kad jis įsitraukė į šią baisią kovą. O kai vis dar egzistuojančio centro svoris sumažės, tada Rusijos federacija subyrės į didelius gabalus pagal ekonominę liniją. Ne žmonės sugriaus šią federaciją, o būtent ekonomika, teigia O. Lisnyj.

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(59)
(2)
(57)

Komentarai ()

Susijusios žymos: