Pasaulio tvarka be JAV. Kremlius nori keisti žaidimo taisykles

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

Benediktas 2024-04-18 11:22
Pralaimėjus Ukrainai, ir Amerikai su Trumpu nutraukus pagalbą Ukrainai, važiuos Gitanas į Kremlių prašyt Putino atleidimo, nes ne taip supratom Ruskij Mir. Paskui užmegzsim kurtūrinius ryšius su Iranu ir galiausiai tapsim Baltiskij okrug, kur Matijošaitis bus gubernatorius. 100 t. išsilavinusių lietuvių pire Latptevų jūros ręs naujus trobesius, nes seni jau supuvo, jų vakai paskui šoks ' kalinką', gers samagoną ir balsuos už nemirtingą Putiną. Amerikoj bus atimti is gyventoju ginklai, demokrtotai susodinti i kalejimus, MAGA su Elono musko dirbtiniu intelektu, uzurpuos valdzia. Taivanas bus ivalytas, nuo atsiskyreliu, bus viena liaudies partija. Filipinieciais yra neteisingi kinai, siek tiek daugiau idegę, juos imanom aismokinti kiniškai. Tai ir bus Kinijos sekantis tikslas.
HardAxe 2024-04-18 11:33
kremlius jau pakeitė žaidimo taisykles. vakarai išnaudojo visus kozirius (SEPA, importo stabdymą, laivų draudimo nutraukimą, mcdonaldo, technologijų baną, areštavo turtą), o rusas vis dar spaudžia fronto liniją savo naudai. Dabar dar izraelį užspaus, o žydas yra žydas, vėl perlips galvas ir susirinks sau reikalingą techniką iš pasaulio dėję skersą ant kitų poreikių. Mes esam toj pačioj situacijoj kaip ir buvom prieš karą - jeigu susivienisim, būsim stipresni, bet susivienyt neišeina ir rusas daro ką jam reikia.
Benediktas 2024-04-18 11:41
Pritariu. Vakarai pasimete nuo pat karo pradžios, kąžką padeda minimaliai, bet labai bijo įsitraukt į karą patys ir nežino, kokio rezultato jie nori. Kai tik ateina mintis, kad jau vyksta karas pries vakarų civilizacija - sako, ai, cia matyt pasivaideno, negali to buti ir gyvena, kaip gyveno. Dar nepaleidom karo pramones - matyt is tikruju paprsstas konfliktelis, nes jei butu rimta, tai jau būtume paleidę pilnu tempu.