[ŽT] Netikėti įvykiai. JAV skelbia apie „juodąjį sąrašą“  ()

Jos į Pakistaną perdavė įrangą, skirtą raketų gamybai.


JAV departamentas
JAV departamentas
© United States Department of State (DOS). Ali Zifan (Atvira licencija) | https://commons.wikimedia.org/wiki/File:Flag_of_the_United_States_Department_of_State.svg

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

JAV Valstybės departamentas paskelbė sankcijas Minsko ratinių vilkikų gamyklai (MZKT), taip pat trims Kinijos įmonėms. Teigiama, kad jos į Pakistaną perdavė įrangą raketų gamybai, apie tai rašo „Kommersant“.

[Vokietija] Tik 59€ už akumuliatorinį trimerį! Su 2 baterijomis, įkrovikliu, peiliais ir žaibišku pristatymu. Paskutiniai vienetai
4528 4

Mažiausia kaina

Iš Vokietijos greitas ir saugus pristatymas

Sutvarkyti visi mokesčiai

Ribotas kiekis

Su 2 baterijomis, įkrovikliu ir peiliais

Išsamiau

Be MZKT, sankcijos apėmė „Xi'an Longde Technology Development Company Limited“, „Tianjin Creative Source International Trade Co. Ltd“ ir „Granpect Co. Ltd“. Toks sprendimas priimtas dėl „su raketomis susijusių gaminių perkėlimo į Pakistaną, balistinių raketų programai, įskaitant ilgojo nuotolio raketų programą“.

 

Įtariama, kad bendrovės dalyvavo veikloje ar sandoriuose, kurie „iš esmės palengvino masinio naikinimo ginklų ar jų pristatymo priemonių platinimą arba sukėlė riziką materialiai palengvinti masinio naikinimo ginklų ar jų pristatymo priemonių plitimą, įskaitant Pakistano pastangas gaminti, įsigyti, turėti, plėtoti, gabenti, perduoti arba naudoti tokius ginklus ir įrangą.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(119)
(9)
(110)

Komentarai ()

Susijusios žymos: