„Tai gyvenimo pabaiga.“ Įvyko tragedija (Video)

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

Benediktas 2024-04-22 07:32
Dar toli Putino valdymo pabaiga, jei ji išvis priešlaikinė bus. Tie pinigai, kuriuos Putinas išdalino per visus metus savi draugeliams, dabar grįš į karinį biudžetą, nes jie geriau atiduos savo asmeninius pinigus, nei žlugs kartu su Putinu. O pinigų jie turi labai daug.
Azys 2024-04-22 11:07
Jeigu pinigų jie turi labai daug, manai kad taip lengva ranka savanoriškai juos išmes į balą? Karinį biudžetą pumpuot naudinga, kol tai vyksta mužikų sąskaita, o kai prireiks savus atiduoti, o dar su perspektyva kaboti šalia putlerio, tai bandziugos geriau savo sėbrus priduos, kad tik savo kailį išsaugot. Dėl to prognozuot kada pabaiga ten ateis nesiimčiau, gali viskas staiga įvykti (prigožino maištas tą įrodo, tik tam smarvės pritrūko), o gali gyvuoliuoti kaip š. Korėja daugybe metų dar.
vanduo4 2024-04-24 20:34
- Dar reikia palaukti Kinijos sprendimo - ar jie kažką darys dėl Taiwano? Ko daugiau Putinas tikisi delsdamas pralaimėjimą? - Jeigu Rusija nutrauktų "Karinę operaciją" ir išvestų karius, nejaugi vakarai remtų puolimą Rusijos teritorijoje? Kam švaistyti resursus Ukrainoje, jeigu juos galima skirti vidaus saugumui? - Tad jeigu neišveda, vadinasi ne visos kortos išnaudotos.