Atsipalaiduoti rusui nepavyko. Smūgis nuo „Turkish Airlines“. Kas nutiko  ()

Vyras planavo nuvykti į dainininkės Madonnos koncertą.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Turistas iš Rusijos, skridęs į Madonnos koncertą Meksikoje, nebuvo įleistas į Turkijos oro linijų bendrovės „Turkish Airlines“ lėktuvą. Rusas dėl to prarado 430 tūkst. rublių (4310 eurų – red.), rašo Rusijos žiniasklaida.

Vyras vardu Glebas, šį penktadienį skrido su „Turkish Airlines“ iš Sankt Peterburgo į Kankuną su persėdimu Stambule. Jis planavo nuvykti į dainininkės Madonnos koncertą ir atsipalaiduoti Meksikoje.

Anot jo, problemos prasidėjo prieš įsėdant į lėktuvą, skrendantį į Meksiką. Pranešama, kad oro uosto darbuotoja, pamačiusi rusišką Glebo pasą, juodu rašikliu perbraukė brūkšninį kodą, o paskui pasų kontrolėje atsisakė vyrą įleisti į lėktuvą, nors jis turėjo bilietus atgal ir viešbučio rezervaciją.

 

Glebo teigimu, nebuvo leista skristi dar keliems rusams. Galiausiai „Turkish Airlines“ darbuotojai atsisakė gilintis ir spręsti situaciją su bilietais ir tiesiog pasiūlė Glebui nusipirkti bilietą namo už 600 USD.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(162)
(2)
(160)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: