„Mes turėsime grąžinti Ukrainai Krymą.“ Kas laukia Rusijos  (27)

Kremlius nežino ką daryti.


Rusijos regionai
Rusijos regionai
© TavorkRussia_-_blank_map_(2008-01).svg: Ezhikiderivative work: Plavius (talk)Luís Flávio Loureiro dos Santos, CC BY-SA 3.0 | https://commons.wikimedia.org/wiki/File:Russian_Regions-EN.svg

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rusijos Federacija subyrės į dešimtis valstybių.

Rusija pralaimi karą Ukrainai, o Kremlius nežino, ką su tuo daryti. Tokį pesimistinį požiūrį pareiškė buvęs Rusijos Federacijos Valstybės Dūmos deputatas, ultrapatriotas ir artimas saugumo pareigūno Igorio Strelkovo (Girkino) bendražygis Viktoras Alksnis, praneša „dialog.ua“.

V. Alksnis pareiškė, kad 2 metus Rusijos Federacija negali įgyvendinti nė vieno vadinamosios „specialiosios operacijos“ tikslo. Be to, padėtis Rusijos Federacijoje, palyginti su prieškariu, gerokai pablogėjo.

[EU+Kuponai] Specialus rinkinukas! Masiškai perkami suktukų rinkiniai, 10in1 šakotuvai, litavimo stotelės, SUP irklentės, išmanieji telefonai ir kt. (Video)
2798 5

Specialus rinkinukas

Kuponai

Galioja iki 2024-04-30/2024-05-31

Labai ribotas kiekis

Iš Lenkijos/Čekijos sandėlių greitas ir saugus pristatymas

1) „Drillpro“ - 21V suktukas, su baterijomis, įkrovikliu, antgaliais

2) „HCalory“ - 5-8kW automobilinis dyzelinis oro šildytuvas

3) „BlitzWolf BW-NEW TH5“ - 10in1 daugiafunkcis šakotuvas

4) „Drillpro 8898-EU“ - litavimo stotelė su karšto oro šildytuvu

5) „FunWater SUPTH04A“ - pripučia SUP irklentė

6) „HOTWAV W11“ - tvirtasis išmanusis su 20800mAh baterija ir Android 13

Išsamiau

„Per dvejus metus nebuvo pasiektas nė vienas karo tikslas, kurį 2022 m. vasario 24 d. išsakė prezidentas V. Putinas savo kreipimesi į tautą. Be to, karas atėjo į „senosios“ Rusijos teritoriją“, – skundėsi Z-pulkininkas.

Jis įsitikinęs, kad dėl šio karo Rusija susidurs su deimperializacija ir dekolonizacija, t. y. suirimu į dalis.

„Taip, mes turėsime grąžinti Ukrainai Krymą, Donbasą ir Zaporožę su Chersono sritimi. Taip, Ukrainai turėsim sumokėti šimtus milijardų dolerių, kad ji atkurtų tai, kas buvo sugriauta karo metu. Taip, mes turėsime pasiųsti rusų karo nusikaltėlius į Tarptautinį karinį tribunolą Hagoje... Taip, turėsime demilitarizuoti Rusijos ekonomiką, atsisakyti savo galingos kariuomenės ir perduoti savo branduolinius ginklus tarptautinei kontrolei“, – rašė Rusijos ultra-patriotas.

 

Rezultatas, jo žodžiais, bus Rusijos suskilimas į dešimtis valstybių. Be to, V. Alksnis įsitikinęs, apie tokią įvykių raidą svajoja daugelio Rusijos Federacijos regionų elitas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(434)
(20)
(414)

Komentarai (27)

Susijusios žymos: