[ŽT] Naujas Maskvos demaršas. „Gėda!!!“ Ką ji skelbia  ()

„Absoliučiai absurdiška ir politizuota.“


Kremlius
Kremlius
© AnnaIlarionova (Pixabay Content Licence)|https://pixabay.com/photos/red-area-russia-moscow-kremlin-5213085/

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Pasaulį drebina naujas skandalas. Rusija vetavo svarbią Junginių Tautų rezoliuciją, kuria visos valstybės raginamos užkirsti kelią pavojingoms branduolinio ginklavimosi varžyboms kosmose, taip parodydama, kas ji yra iš tikrųjų, praneša AP. 

Rusijos nuolatinis JT atstovas Vasilijus Nebenzia, visiškai pavaldus diktatoriui Vladimirui Putinui, komentuodamas Maskvos demaršą šiuo klausimu, pavadino rezoliuciją „absoliučiai absurdiška ir politizuota“. 

[Mažiausia kaina] Būtinas daiktas turintiems įvairaus tipo baseiną - puikus robotas palaikys maksimalią švarą (Video, „KOSGHO“)
2178 1

Mažiausia kaina šiais metais

Iš Vokietijos greitas ir saugus pristatymas

Sutvarkyti visi mokesčiai

Paskutiniai vienetai

Belaidis robotas tinka įvairaus dydžio ir formos baseinams

Išsamiau

Atsakydama į tai JAV ambasadorė Linda Thomas-Greenfield priminė V. Putino pažadą, kad Kremlius neketina dislokuoti branduolinių ginklų kosmose. „Šiandienos veto verčia klausti: jei laikotės taisyklių, kodėl nepalaikysite patvirtinančios rezoliucijos? Ką galite nuslėpti? Tai keista ir gėdinga“, – pabrėžė ji.

 

Rusija yra prieš! Iš 15 šalių tik Rusijos Federacija balsavo prieš dokumentą, kuriuo numatoma uždrausti branduolinių ar kitų masinio naikinimo ginklų kūrimą ir dislokavimą kosmose. Savo ruožtu Kinija susilaikė, o likusios 13 šalių rezoliuciją palaikė.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(29)
(1)
(28)

Komentarai ()