22 automobiliai. „Didžiausias skandalas per pastaruosius 10 metų.“ Ką žino britų žvalgyba  ()

S. Šoigu pavaduotojas pažeidė pagrindinį V. Putino principą.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2024-04-26 22 automobiliai. „Didžiausias skandalas per pastaruosius 10 metų.“ Ką žino britų žvalgyba  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Britų žvalgyba mano, kad Rusijos gynybos viceministro Timūro Ivanovo suėmimas yra rimčiausias skandalas, kilęs Rusijos departamente nuo gynybos ministro Anatolijaus Serdiukovo atsistatydinimo 2012 metų lapkritį.

Tai teigiama ketvirtadienį, balandžio 25 d., paskelbtoje Didžiosios Britanijos gynybos ministerijos žvalgybos ataskaitoje.

Pranešimai apie prabangų Ivanovo gyvenimo būdą „nepatogiai“ siejasi su Rusijos diktatoriaus Vladimiro Putino pareiškimu, kad Rusijos okupantai, kovoję prieš Ukrainą, tapo „naujuoju nacionaliniu elitu“, teigia žvalgybos pareigūnai. Konkrečiai ataskaitoje buvo paminėta T. Ivanovo 2018 metų pajamų deklaracija, kurioje neva buvo nurodyta, kad jis turi 22 automobilius.

[Mažiausia kaina] Būtinas daiktas turintiems įvairaus tipo baseiną - puikus robotas palaikys maksimalią švarą (Video, „KOSGHO“)
2571 1

Mažiausia kaina šiais metais

Iš Vokietijos greitas ir saugus pristatymas

Sutvarkyti visi mokesčiai

Paskutiniai vienetai

Belaidis robotas tinka įvairaus dydžio ir formos baseinams

Išsamiau

Didžiosios Britanijos žvalgyba taip pat pažymėjo, kad T. Ivanovą tikriausiai siejo ilgalaikiai ryšiai su Rusijos gynybos ministru Sergejumi Šoigu, 2012 m. ėjusiu ministro pirmininko pavaduotojo pareigas Maskvos regiono vyriausybėje, kai S. Šoigu buvo regiono gubernatorius.

 

Anatolijus Serdiukovas, kurio atsistatydinimą mini britų žvalgyba savo ataskaitoje, buvo atleistas dėl korupcijos skandalo Rusijos gynybos ministerijoje 2012 metų lapkričio 6 dieną. Tada žiniasklaida ir tyrimo institucijos pranešė apie milijardines vagystes iš departamento ir su ministru glaudžiai susijusios komercinės struktūros „Oboronservis“.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(21)
(2)
(19)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()