Tai kitas reikalas. Smogs visam „klanui“. „Paleido visus šunis“ (Video)  ()

Jie smogs visam „klanui“.


V. Putinas
V. Putinas
© Kremlin.ru, CC BY 4.0 | https://commons.wikimedia.org/wiki/File:%D0%92%D0%BB%D0%B0%D0%B4%D0%B8%D0%BC%D0%B8%D1%80_%D0%9F%D1%83%D1%82%D0%B8%D0%BD_(20-06-2021)_(cropped).jpg

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Ukrainos politikos strategas ir Ukrainos ginkluotųjų pajėgų karininkas Tarasas Berezovecas paaiškino, kas šiuo metu vyksta Rusijos elito viduje ir kas už to stovi.

Tarasas Berezovecas pakomentavo Rusijos Federacijos gynybos viceministro Timūro Ivanovo sulaikymą: „Už kokį varganą milijoną ar 500 milijonų rublių gynybos viceministrą, ypač artimą asmenį „imperatoriui“ ir pačiam Sergejui Šoigu, natūralu, kad niekas nesulaikytų, bet už išdavystę kitas reikalas. Ir tada V. Putinas iš savo bunkerio davė komandą „paleisti visus šunis“ prieš Timūrą Ivanovą, žmogų, kuris ilgą laiką erzino daugelį Rusijos saugumo pareigūnų, „ant jo dantis galando“.

[EU+Kuponai] Specialus rinkinukas! Vaizdo registratoriai, „Xiaomi“ orų stotelės, kampiniai šlifuokliai, suktukai, pjūklai, frezos (Video)
3742 6

Specialus rinkinukas

Kuponai

Galioja iki 2024-04-30/2024-05-31

Labai ribotas kiekis

Iš Čekijos/Kinijos sandėlių greitas ir saugus pristatymas

1) „VKRVKN“ - 20V kampinis šlifuoklis su baterija, įkrovikliu

2) „iMars X5“ - automobilinis vaizdo registratorius

3) „Xiaomi DUKA Atuman TH1“ - 2 vnt., drėgmės ir temperatūros matuokliai

4) „VIOLEWORKS“ - 32V suktukas su 2 baterijomis, įkrovikliu, lagaminu ir antgaliais

5) „VIOLEWORKS“ - akumuliatorinis tiesinis pjūklas su 4 peiliais

6) Elektrinė freza - 1100W, 220V, 35000rpm

Išsamiau

Smogs visam „klanui“. Ukrainos ginkluotųjų pajėgų karininkas papasakojo, kaip Timūro Ivanovo apkaltinimas paveiks kitus Rusijos pareigūnus iš artimo Kremliaus vadovui rato: „Jie pateko į dugną, į apačią, matyt, ir visa ši istorija su išdavyste tiesiogiai palies visą klaną, tai yra, šioje baisioje kovoje FSB dabar bando „paskandinti“ ne tik „lėktuvnešį Sergejų Šoigu, bet ir jį lydėjusius „mūšio laivus“, oligarchus G. Timčenką ir J. Kovalčiuką, artimiausius diktatoriaus V. Putino „bendrininkus“.

 

„Kas suorganizavo šį pagrindinį niekšišką smūgį? FSB yra tik organizacija, o šį bjaurų smūgį smogė ne kas kitas, o niekšiškas Saugumo Tarybos sekretorius Nikolajus Patruševas, kuris nuolat viską pasakoja V. Putinui. Ir paaiškėjo, kad tas pats niekšas N. Patruševas dabar nusprendė pasodinti S. Šoigu, nes vyksta kova dėl įpėdinių, įskaitant būtinybę skirti savus žmones, kad kovalčiukai neužimtų“, – dalijosi mintimis Tarasas Berezovecas. 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(52)
(0)
(52)

Komentarai ()