„Kažkas įvyko. Jis greitai mirs, aš tai jaučiu.“ Didelė paslaptis. Ką slepia JAV (Video)  ()

Rusijos propagandistai nervinasi.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rusijos teisininkas ir visuomenės veikėjas Markas Feiginas interviu Ukrainos žurnalistui Dmitrijui Gordonui pakomentavo nervingą Rusijos propagandistų reakciją dėl ATACMS:

„Skabejevos balse skamba vis daugiau nerimą keliančių natų. Pažiūrėkite į Solovjovą: pusė jo teliko. Jis greitai mirs, aš tai jaučiu.

[Vokietija!] Portabilus automobilio įlenkimų šalinimo rinkinys kiekvienam! Nustebsite pamatę, ką jie išdarinėja (Video)
3988 3

Labai gera kaina!

Iš Vokietijos

Greitas ir saugus pristatymas

Labai ribotas kiekis

Išsamiau

Mačiau nervingą Skabejevos kalbą apie ATACMS: „Jos pasieks Rostovo sritį ir kt. Manau, kad jie šiek tiek didina spaudimą...

Kai kurios frazės rodo, kad tam tikri dalykai jiems kelia siaubą. Nuskambėjo: „Kaip Trumpas leido tai įvykti? Kaip jie padarė [pagalbos Ukrainai] paketą?

 

Propagandistai tam, kad šis klausimas buvo išspręstas Jungtinėse Valstijose, nebuvo pasiruošę. Už šio sprendimo gali slypėti tam tikras susitarimas tarp Trumpo ir demokratų administracijos. Greičiausiai tarpininkas buvo pirmininkas Johnsonas, artimas D. Trumpui... Vyko vieši debatai dėl sienų, nelegalios migracijos, bet kažkas vyko dar“.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(84)
(1)
(83)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: