JAV pastangos pasiteisino. Kinija atsisako Rusijos  ()

Priversti laukti mėnesius.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Mokėjimo problemos kelia rimtų sunkumų Kinijos eksportuotojams, kurie pasirengę visiškai atsisakyti Rusijos rinkos. Naujienų agentūra „Reuters“ praneša, kad Kinijos bendrovės pradeda atsisakyti eksportuoti prekes į Rusiją dėl rimtų mokėjimo problemų, sukurtų JAV pastangomis. Naujienų agentūros duomenimis, daugiausia sunkumų patiria mažos bendrovės.

Vienas Kinijos verslininkas tvirtina, kad susidūrė su sunkumais vykdydamas sandorius su Rusijos partneriais. Jis bandė pasinaudoti septynių skirtingų bankų paslaugomis, tačiau nė vienas nesutiko priimti mokėjimų iš Rusijos. Šie sunkumai privertė verslininką apsvarstyti galimybę iš viso atsisakyti darbo su Rusijos rinka. 

[Vokietija!] Už mažiausias kainas puikios kokybės lazeriniai nivelyrai: 16 linijų, 2 baterijos, pulteliai ir net APP - fantastiški daiktai remonto ir statybų darbams (Video)
2323 1

Mažiausia kaina!

Iš Vokietijos

Paskutiniai vienetai

Labai gausios pakuotės - papildomi priedai, laikikliai, stovai + 2 baterijos!

16 linijų, žalios spalvos 532nm lazeriai

Valdomi su mygtukais, pulteliu ir APP

Išsamiau

Norėdami atsidaryti banko sąskaitą, Kinijos verslininkai priversti laukti kelias savaites ir net mėnesius. 

Rusijos importuotojai taip pat susiduria su problemomis dėl vėluojančių mokėjimų didžiuosiuose Kinijos bankuose, dėl to trūksta likvidumo ir sutrinka normali įmonių veikla. Ši problema ypač aktuali atsiskaitant už pramonines prekes, kurios yra neatsiejama Rusijos ekonomikos dalis.

 

Dėl šių mokėjimų vėlavimų labai sumažėjo Kinijos eksportas į Rusiją, kuris kovo mėn. per metus smuko 15,7 proc.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(49)
(5)
(44)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()