Sprendžiamas Šoigu likimas. Kas vyksta  ()

Susitikimas įvyko ne be priežasties.



© TV Rain (Stop kadras) | https://www.youtube.com/watch?v=B1RMBbdsmuw

Visi šio ciklo įrašai

  • 2024-05-03 Sprendžiamas Šoigu likimas. Kas vyksta  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Putinas susitiko su Tulos srities gubernatoriumi Diuminu, turinčiu ryšių su „Wagner“ grupuote. ISW vadina Diuminą  „rimtu „Wagner“ grupuotės partneriu“.

2022–2023 m., pasak instituto analitikų, Diuminas ne kartą palaikė „Wagner“ bosą Jevgenijų Prigožiną jo viešoje akistatoje su Sergejumi Šoigu ir, ko gero, pats tikėjosi užimti gynybos ministro postą. Po Prigožino maišto numalšinimo 2023 m. birželį Diuminas atsidūrė gėdoje. Viešas susitikimas su Putinu gegužės 2 dieną signalizuoja, kad gėda baigėsi.

[Vokietija!] Už mažiausias kainas puikios kokybės lazeriniai nivelyrai: 16 linijų, 2 baterijos, pulteliai ir net APP - fantastiški daiktai remonto ir statybų darbams (Video)
2020 1

Mažiausia kaina!

Iš Vokietijos

Paskutiniai vienetai

Labai gausios pakuotės - papildomi priedai, laikikliai, stovai + 2 baterijos!

16 linijų, žalios spalvos 532nm lazeriai

Valdomi su mygtukais, pulteliu ir APP

Išsamiau

Sprendžiamas Šoigu likimas. Įvykęs Rusijos prezidento ir Diumino susitikimas rodo, kad Kremlius nusprendė nubausti Šoigu už nesugebėjimą kuo greičiau pasiekti visų savo tikslų Ukrainoje.

Putino susitikimą su Diuminu išanalizavo Karo studijų instituto analitikai.

Susitikimas įvyko Putino rezidencijoje Novo-Ogareve. Diuminas kalbėjo apie didelį Tulos regiono indėlį į spec. operaciją.

Iš viso Diuminas palietė tris klausimus: medicinos paslaugų gerinimą regione, pagalbą karinio-pramoninio komplekso plėtrai ir spec. operacijos veteranų aprūpinimą būstu.

 

ISW analitikai praneša, kad Putinas neatsitiktinai susitiko su Diuminu po Rusijos gynybos ministerijos vadovo pavaduotojo Ivanovo arešto ir prieš inauguraciją. Tikslas – nubausti Šoigu už lėtumą Ukrainoje.

Rusijos tinklaraštininkai įsitikinę, kad šis susitikimas įvyko ne be priežasties. Gali būti, kad iškart po inauguracijos prasidės valymai ir pertvarkos Rusijos vyriausybėje.

„RosSMI“ neatmeta, kad Diuminas gaus kažkokias pareigas gynybos pramonėje. Tai rodo ir tai, kad gegužės 1 dieną vykusiame pasitarime Šoigu paskelbė apie poreikį didinti ginklų gamybą ir gerinti jų kokybę.

 

Šoigu taip pat pasipiktino Ivanovo suėmimu, dėl kurio jis kaltino Medvedevą, Manturovą ir „Rostech“.

Šoigu buvo labai artimas Ivanovui, o Putino susitikimas su Diuminu tik pabrėžia Kremliaus nepasitenkinimą Rusijos gynybos ministerijos vadovo darbu.

Analitikai įsitikinę, kad už Ivanovo arešto slypi asmeniškai Putinas. Rusijos diktatorius nuolat vykdo kažkokius pertvarkymus valdžioje, siekdamas paskatinti valdininkus siekti naujų tikslų.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(14)
(6)
(8)

Komentarai ()

Susijusios žymos: