[ŽT] Prasidėjo netikėti įvykiai. Ką atleido Zelenskis  ()

Sužlugdytas pasikėsinimas Ukrainoje.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Gegužės 7 dieną Ukrainos specialiosios tarnybos paskelbė, kad užkirto kelią Ukrainos prezidento, SBU vadovo ir GUR vadovo žmogžudystėms, kurias planavo Kremlius.

Ukrainos prezidentas Volodymyras Zelenskis atleido iš pareigų Valstybės saugumo administracijos vadovą Serhijų Rudą, atsakingą už karinės-politinės vadovybės saugumo užtikrinimą.

[Vokietija] Tik 21,59€! Portabili dujinė viryklė mėgstantiems ilsėtis gamtoje. Ribotas kiekis
2663 2

Labai gera kaina

Iš Vokietijos greitas ir saugus pristatymas

Sutvarkyti visi mokesčiai

Puikios savybės

Išsamiau

Kaip praneša „Ukraina 365“, atitinkamas dekretas buvo paskelbtas oficialioje valstybės vadovo svetainėje. Dokumente nenurodomos S. Rudo, kuris šias pareigas ėjo nuo 2019 m., atleidimo priežastys.

Galima daryti prielaidą, kad tai susiję su prieš kelias dienas SBU pranešimu apie sužlugdytus Rusijos specialiųjų tarnybų suplanuotus pasikėsinimus į V. Zelenskį, V. Maliuką ir K. Budanovą.

 

Tiriant šią bylą buvo suimti du užverbuoti Valstybės saugumo administracijos pulkininkai, kurie perdavė informaciją apie aukščiausių Ukrainos pareigūnų judėjimą Maskvai. Kremlius planavo pradėti raketų smūgius į prezidento, SBU ir Vyriausiosios žvalgybos valdybos vadovų gyvenamąsias vietas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(37)
(0)
(37)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()