Du taikiniai. Medvedevas prapliupo branduoline tirada  ()

Jungtinės Karalystės užsienio reikalų sekretorius Davidas Cameronas pažymėjo, kad Ukraina turi teisę naudoti britiškus ginklus ir prieš taikinius Rusijos teritorijoje.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rusijos saugumo tarybos pirmininko pavaduotojas, buvęs prezidentas ir vyno mėgėjas Dmitrijus Medvedevas grasina smogti Jungtinei Karalystei, jei raketos „Storm Shadow“ bus panaudotos prieš Rusiją.

Jis prisiminė, kaip savo laiku bendradarbiavo su Davidu Cameronu ir pažymėjo, kad tada jis nebuvo „rusofobas“. „Toks vidutiniškas, ne daugiau. O dabar? „Ukrainiečiai, galite šaudyti mūsų raketomis kur tik norite, O mes – britai – nieko nebijome, net branduolinio konflikto...“ Veltui, dėde“, – rašė Medvedevas.

[EU+Kuponai] Specialus rinkinukas! 2in1 multimetras ir termovizorius, pjūklas, elektrinis dviratis, 3in1 mikrofonas vlogeriams ir kt. (Video)
2508 5

Specialus rinkinukas

Kuponai

Galioja iki 2024-05-31

Labai ribotas kiekis

Iš Čekijos sandėlių greitas ir saugus pristatymas

1) „TOOLTOP ET12S“ - 2in1 multimetras ir termovizorius

2) „Drillpro AMNVOLT TF1 (Pro)“ - portabilus, įkraunamas ventiliatorius

3) „VIOLEWORKS“ - 1200W galios akumuliatorinis pjūklas su 1 arba 2 baterijomis, 2 grandinėmis

4) „Drillpro“ - 18V akumuliatorinis kampinis šlifuoklis, be baterijų

5) „ONESPORT OT18“ - el. dviratis, 250W, išimama 36V 14,4Ah baterija, 26 colių ratai, APP ir kt.

6) „BlitzWolf BW-SX31“ - 3in1 belaidis „Lavalier“ mikrofonas

Išsamiau

Juk „Storm Shadow“/SCALP-EG valdo ne idiotai siuvinėtais marškiniais, o britai ir prancūzai. Tam tikromis aplinkybėmis atsakymas į tai klius ne tik Kyjivui“, – pridūrė jis ir pažymėjo, kad Rusija gali atakuoti paminėtas šalis ir branduoliniais ginklais.

 

Medvedevo teigimu, Rusijos planuojamų branduolinių pratybų tikslas yra treniruotis atsakyti į britiškų raketų atakas Rusijoje. Cameroną Medvedevas pavadino „karališkosios didenybės debilu“ ir paragino jį būti atsargesniu.

Verta priminti, kad Medvedevas Rusijoje neturi visiškai jokių galių. Rusijos saugumo tarybos pirmininko pavaduotojo postas buvo sukurtas specialiai jam ir neturi jokių realių funkcijų.

(44)
(14)
(30)

Komentarai ()