„Triskart savaitės herojus.“ Skamba visa Ukraina (Video)  ()

Skambėjo Zalužno vardas.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Nedainavo, bet buvo šios savaitės žvaigždė, kalbu apie mūsų buvusį vyriausiąjį Ukrainos ginkluotųjų pajėgų vadą, kuriuo, žinoma, vis dar tikime. Šios savaitės herojus. Jis jau yra Ukrainos herojus, o dabar jis yra triskart savaitės herojus: pateko į tris pasirodymus iš karto“, – taip savo analitinį vaizdo įrašą „YouTube“ kanale pradėjo Michailas Šeitelmanas.

Apie šią savaitę įvykusius įvykius, susijusius su Zalužnu, politikos strategas sakė taip: „Pirmasis kuriozas atėjo iš Rusijos Federacijos: Rusijos žvalgyba pranešė, kad kai kurie amerikiečiai bandė surengti „sąmokslą“ su Zalužnu, kad pašalintų Zelenskį. Taip šią savaitę pirmą kartą nuskambėjo Zalužno vardas.“

[Vokietija] Būtinas rinkinukas! Tik 55€ už akumuliatorinį „Geevorks“ pjūklą ir sekatorių. Labai ribotas kiekis
3305 3

Nuostabiai gera kaina

Greitas ir saugus pristatymas

Puiki kokybė

Ribotas kiekis

Išsamiau

„Pasijuokėme iš Rusijos žvalgybos duomenų ir viskas, bet tada atsitiko kitas dalykas, kuris buvo visai nejuokingas, nes Kyjivo miesto taryba nusprendė suteikti Zalužnui Kyjivo garbės gyventojo vardą. Žmogus, žinoma, nusipelnė to, nes tuo metu, kai buvo sustabdytas Rusijos puolimas Kyjive, jis buvo vyriausiasis vadas. Tačiau miesto tarybos posėdyje vienos partijos frakcija paliko salę tuo metu, kai vyko balsavimas dėl Kyjivo miesto garbės gyventojo statuso suteikimo Zalužnui. Tai antrasis Zalužno pasirodymas“, – savo istoriją tęsė Šeitelmanas.

 

Tada publicistas pridūrė: „Pagaliau trečiasis Zalužno pasirodymas įvyko, kai Zelenskis oficialiai atleido Zalužną iš Ukrainos ginkluotųjų pajėgų gretų ir oficialiai paskyrė Zalužną Ukrainos ambasadoriumi JK, manau, kad Zalužną galima pasveikinti dėl to, kadangi tai yra aukštas postas, jis tikriausiai pats pasirinko iš įvairių siūlomų variantų.“

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(214)
(13)
(201)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()