[ŽT] Rusija „laidoja“ Europą. Kas vyksta

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

Dziao 2024-05-13 11:15
Kad eurovizija yra gey visia cia aisku, o jai geriau eit toliau gerti su medvedevu nei kazka sneket
Benediktas 2024-05-13 11:52
Gėjų turbūt labiausiai bijo užslėpti gėjai. Arba bijantys, kad gali užsikrėsti lašeliniun būdu gėjiškumu, kad pamatys du vyrus už rankučių, tai paskui pats grįžęs namo iš darbo irgi ims už rankučių kaimynui . Žmonės visko bijo, net minties tokios.
Treisonas 2024-05-13 12:09
Tai pala, jeigu nekenčiu nacių, tai būtinai esu užslėptas nacis? Jeigu nekenčiu rusų, reiškiasi rytoj eisiu į frontą su rusais žudyti ukraniečių? Tavo logiką iškreiptą, jausti tam kas mano, ar kitam žmogui, neatitinką normos, kaip šiuo atveju gaidžių konkursas ir tuo bjaurėtis nėra maskavimasis. Su girtuokle Zaharovą sutinku bent jau šiuo klausimu, Europą ir JAV atisuks visas tai iškrypėlių reikalas, prieš juos pačius, kaip atsisuką musulmonų "importas". O tu bėk su kaimynu pasivaikščioti rankytėmis susikabinęs.
Benediktas 2024-05-13 13:27
Naciai naikino žmones pagal tautybe. Truputį yra skirtumas. Gėjas - taip žmogaus nuspredimas, kad jam patinka ir tos paties lyties asmenys seksualiai. Ir kas nuo to atsitinka? Ką darytum, jei tavo vienas iš vaikų būtų gėjumi? Galima nebent nemėgti gėjų seksualiai ir paradų, bet kaip asmenybės - jie kaip visi mes, tik truputį kitokie seksuliai, gal kalba ar manieromis. Bet čia nėra jokios tragedijos. Gal dar sakyčiau gėjai talentingesni - nes jie nebijo savęs. Pripažinti sau, kad esi gėjus, ne taip lengva. O paskui dar pasakyti kitiems. Manau yra daug žmonių, kurie to neprižaysta ne tik kitiems bet ir sau.
donatasv 2024-05-13 13:55
Gėjai ir lezbietės buvo, yra ir bus mūsų, gal tiksliau visų šalių dalis. Skirtumas tik tas, kad rusas bijosi tai pripažinti lygiai kaip ir tu. Jeigu mintysia neigsi, kad gėjų nėra ir nematysi gatvėje susikabinusių tai nereiškia, kad gyvensi saugiau, geriau ar dar kažkaip kitaip. Priešingai užpaustas žmogus į kampą kaip ir šuo kanda atgal. Radai ką lyginti radikalus su bomba rankose prieš gėjus su vėliava rankose.
donatasv 2024-05-13 14:32
Dar pradėk vartyt, kad visi turi rašyt su dešinia ranka nes visi kiti kurie rašo su kairia tai išsigimę šlykštūs padarai ir visa tai tik todėl, kad valdančioji partija taip nurodė... trolis visiškas.
immortallt 2024-05-13 15:10
nacis, rusas ar pan., siekia žalos kitiems. Homoseksualai nesiekia pakenkti tau. Toks menkas skirtumėlis. Na pagal sovietus seksas buvo iškrypimas Daugumos homoseksualų neatskirsi nei iš kalbos, nei iš kultūros, nei iš manierų.
Magnus 2024-05-13 15:11
Diskusija sena kaip pasaulis. Bėda slypi tame, jog nesutariama ar gėjais tampama ar gimstama. Jei gimstama, tuomet viskas paprasta. Taip tai nukrypimas nuo gamtos, tačiau žmogus toks gimė ir jis yra ŽMOGUS, taigi privalo turėti lygiai tas pačias teises ir galimybes kaip ir visi kiti. Tačiau jei tokiais yra patampama, nuo aplinkos veiksnių. Tuomet turime bėdą ir kaip visuomenė užtikrinti sąlygas kurios sumažintų homoseksualių individų konversiją. Taigi ar jais gimstama ar tampama? (Tas liečia gėjus,lesbietes, translyčius.) Pora faktų: Amerikos mokyklose 400% padaugėjo translyčių lyginant kiekius buvusius prieš 10metų. neVienos demosntracijos metu buvo girdimi tokie šūkiai: "We here we queer we coming for your children!" Drag queen show/story hours - vyksta beveik kiekvienoje valstybinėje amerikos mokykloje.
immortallt 2024-05-13 15:14
Nukrypimas nuo gamtos, bet dar daugumos gyvūnų homoseksualų dalis pasitaiko. Homoseksualumas yra gamtos dalis. Neigimas homoseksualumo - tai nukrypimas nuo gamtos. Homoseksualu gimstama, ne tampama. Tie kurie "tampa" tiesiog dėmesio ieškotojai. Tiek vienu, tiek kitu atveju, nesuprantu, kodėl kažkam turi rūpėti? "neVienos demosntracijos metu buvo girdimi tokie šūkiai" - čia tai kietas argumentas. Oponuojantys homoseksualams ir kitiems, ne kartą yra grasinę išžudyti visus kitokius. Tai laikantis tavo logikos tada visus prieš homoseksualus reikia nuteisti iki gyvos galvos už genocidą.
Magnus 2024-05-13 15:26
Homoseksualumas tokia pat gamtos dalis kaip ir tarkim įgimtas aklumas. Taip jau yra. Individas turi mažiau šansų pratęsti giminę, bet vistiek gali. Aš tiesiog parašiau kas vyksta. Nesu prieš, bet ir nesėdžiu akis ir ausis užsidengęs. Visas vakarų pasaulis užsidegęs homoseksualizmu. 100% užpildytas TV eteris, filmai, serialai, Eurovizija, mokyklos,Universitetai bei miesto gatvės ir tt. Kas , kodėl ir kaip, nežinau, bet tai vyskta. Kas lieči patapimą, nemažai Redite žmonių rašė jog buvo padaryti homoseksualais, taip pat transvestitais. - kiek kas tikra, nežinau. Nelabai rūpi kad išsamų tyrimą daryčiau ir nustatyčiau kiekius ir tt.
Benediktas 2024-05-13 15:47
Čia neturi kiti žmonės nutarinėti, ar kitas gėjus ar ne. Nori - ir būna gėjumi. Koks kitų reikalas? Jei jam patinka - tegul būna. Kito per prievartą nepriversi. O jei priversi, tai ne toks ir straight buvo nuo pat pradžių.
immortallt 2024-05-13 15:51
Reikia atskirti nuo viso hype'o, kai eurovizijoje kas trečias homoseksualas, ar homoseksualai dažniau laimintys, sporte vyrai patampantys moterimis ir konkuruojantys lygiaverčiai - čia kiti dalykai. Ten hype'as ir to nereikia daryti, bet deja tai būdinga žmogui - nuo vieno radikalumo iki kito, iki kol stabilizuojasi. Bet tai nereiškia, kad kompensuoti kultūrinius dalykus reikia melu ar diskriminuojant. Tai ne sprendžia šitą disbalansą, o didina kraštutinumų reikšmes ir ilgina "svyravimus". Na įgimtas aklumas yra akivaizdus trūkumas ir gamtoje neišgyvensi ilgai. Bet homoseksualumas išgyventi, ir dažnai net daugintis netrukdo. Kai kuriose populiacijose net būna tokių bairių, kad tai padidina tikimybę išgyventi - dvi paukščių patelės augina vieną vadą kartu, o patinėlis vienais metais vieną apvaisina, kitais metais kitą. Tiesa, lytinių santykių nėra tarpusavyje. Tarp pingvinų, žirafų, šimpanzių - yra lytiniai santykiai, bet negirdėjau atvejų dėl giminės pratęsimo strategijos pagedinimo. Buvo padaryti homoseksualais ar transvestitais Čia rašė tokie kaip gražulis.
Magnus 2024-05-13 16:02
Viena yra, kai asmuo, jau turėdamas suformuotą asmenybę ir išsivysčiusį protą, savo noru pasirenka tam tikrą gyvenimo būdą. Kita– kai įtaką pasirinkimui padaro aplinka ar kiti žmonės. Ypač, jei vaikas, būdamas pažeidžiamas dėl savo amžiaus, yra veikiamas išorinių jėgų, pradeda abejoti savo esybe ir prigimtimi. Ar dar blogiau, jei įtakotas vaikas ima vartoti vaistus ar jam atliekamos chirurginės operacijos, kurios gali pakeisti jo gyvenimo eiga.Bei jeigu dėl šių veiksmų asmuo netenka galimybės pratęsti savo giminės, tai yra labai rimta problema.
Magnus 2024-05-13 16:09
Koks čia homoseksualumas? Čia įprasta musulmonų šeima. Turi keletą žmonų, taip užtenka visoms po porą kartų būti nėščioms, kad turėtum 8 vaikus. Ir joms namų ruošoje kur kar kur kas lengviau. Ne gražulis, o žmonės kurie grįžo į "straight" vėžes. Nemažai tokių skaičiau, vienoje temoje kur aktyviau dalyvauju.
Benediktas 2024-05-13 16:18
Nu tai gerai, kai žmonės grįžta į stright, reiškia gal niekad ir nebuvo tikrai gėjais, o tik galvojo dėl mados. Tas pats ir į kitą pusę, jei žmogus nori būti gėjum tegul būna, net jei jis toks nėra dėl hormonų. Kodėl negalima būti gėjumi dėl mados, jei žmogui patinka. Žmogus vis tiek pats atsakingas už savo pasirinkimus. Kodėl tai kam turėtų rūpėti.
immortallt 2024-05-13 16:41
1. Niekada nebuvo homoseksualas tada. 2. Ne kažkas padarė, o vaikydamasis dėmesio, apsimetinėjo esąs homoseksualas. Kritinio mąstymo trūkumas yra daug didesnė problema, nei homoseksualumas. Šiuo atveju tokie apsimestiniai homoseksualai gal net natūralios atrankos kiek grąžina - mažiau vaikų palieka, kuriems negali perduoti kritinio mąstymo, nes patys jo neturi.
Magnus 2024-05-13 16:44
Šiaip iš savo, egoistiškos pusės žiūrint ir jei tau nusispjauti ant kitų ar savo vaikų, bei savo giminės tai taip. Kam kas rūpi. Gėjai daugiau moterų laisvų paliks tau, greičiausiai nesidaugins bei bus mažiau žmonių pasaulyje, juk yra "overpopulation" problema, tiesa?
Rigdė 2024-05-13 17:10
Negali patys dalyvauti "Eurovizijoje", tai "palaidojo".
Dannas3 2024-05-13 17:34
Immortal, jei kalbame apie tuos kurie "pasirinko" but tokiais, tai didzioji dauguma, tai padare ne del ispindejimo, o del vaikystes traumu, kuriu neissigyde ir taip susiformavo sutrikus asmenybe nesuprantanti pati saves.
Benediktas 2024-05-13 17:47
Bet yra nemazai, kuriu susitrikusi asmenybe nuo vaikystes traumu ir kurie nevadina saves gejais. Ir ką tai keičia, kad vieni vadina save gėjais, o kiti ne, nors ir tų ir anų asmenybė sutrikus.