Kur „nukištas“ Šoigu. Kremlius paaiškino  ()

Kremlius paaiškino naujas Šoigu pareigas.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2024-05-13 Kur „nukištas“ Šoigu. Kremlius paaiškino  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Sergejus Šoigu yra giliai pasinėręs į karinio-pramoninio komplekso darbą, sakė Rusijos prezidento spaudos sekretorius Dmitrijus Peskovas, paaiškindamas jo naujas pareigas.

Peskovo teigimu, Vladimiras Putinas atleido Šoigu iš Rusijos Federacijos gynybos ministro posto. Dabar jis bus Rusijos Saugumo Tarybos sekretorius ir kartu prezidento pavaduotojas karinio-pramoninio komplekso komisijoje.

[Vokietija] Fantastiški 21V suktukai-grąžtai tik 29€! Su 2 baterijomis, reguliuojami greičiai, 25+3 padėtys ir kt.
3964 5

Nuostabai gera kaina

Iš Vokietijos greitas ir saugus siuntimas

Puikus funkcionalumas

Išsamiau

„[Šoigu] yra giliai pasinėręs į šį darbą, jis puikiai žino karinės pramonės gaminių gamybos tempus konkrečiose įmonėse ir dažnai lankosi šiose įmonėse“, – aiškino Peskovas.

Jis taip pat priminė, kad Federalinė karinio-techninio bendradarbiavimo tarnyba iš Rusijos Federacijos gynybos ministerijos tampa pavaldi prezidentui. „Jos darbui vadovaus ir ją prižiūrės Sergejus Šoigu“, – sakė Peskovas.

 

Buvęs Rusijos Federacijos gynybos ministras ir toliau dirbs srityje, kurią „labai gerai išmano iš vidaus“, – apibendrino Putino spaudos sekretorius.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(4)
(12)
(-8)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: