[ŽT] Pareiškimas Vakarams. „Norit? Bus!!!“ PAPILDYTA Vakarų atsakymas  (2)

Lavrovo pareiškimas Vakarams.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Vakarai nori Ukrainos konflikto sprendimo mūšio lauke, jei nori, tada „tai bus mūšio lauke“. Tai pareiškė kandidatas į Rusijos Federacijos užsienio reikalų ministrus Sergejus Lavrovas Federacijos Taryboje, kur vyksta atitinkamo komiteto konsultacijos dėl jo pakartotinio paskyrimo į šias pareigas.

„Jei jie nori [konflikto Ukrainoje sprendimo] mūšio lauke, tai bus mūšio lauke“, – sakė jis.

PAPILDYTA

Europos Komisijos Pirmininkės Ursulos von der Leyen atstovas Ericas Mameris sureagavo į Rusijos užsienio reikalų ministerijos vadovo Sergejaus Lavrovo pareiškimą, kad jei Vakarai norės išspręsti Ukrainos klausimą mūšio lauke, Rusija bus tam pasiruošusi.

[Vokietija] Tik nuo 298€ įspūdingi nešiojami PC! Intel Core i7, 32GB+1TB, 16 colių ir 165Hz, 2,5K ekranai, WIN11 ir kt. („Ninkear N16 Pro“, „Ninkear N15 Air“)
2012

Fantastiškai geros kainos

Iš Vokietijos greitas ir saugus pristatymas

Sutvarkyti visi mokesčiai

Labai ribotas kiekis

Puikių savybių ir galimybių

Išsamiau

Mamerio teigimu, karą pradėjo Rusija, o ne ES, kuri konfliktą siekia išspręsti mūšio lauke. Apie tai rašo Ukrainos žiniasklaida.

ES atstovas mano, kad karui Ukrainoje baigtis pakanka vieno Rusijos prezidento Vladimiro Putino žodžio – išvesti armiją.

„Rusija tiesiog ignoruoja viską, ką mes kalbėjome nuo tada, kai Rusijos kariai neteisėtai įsiveržė į Ukrainą 2022 m. Neturėtų būti karo. Jei karas yra, tai todėl, kad Rusija pradėjo karą. Kad karas baigtųsi, tereikia vieno Putino žodžio – išvesti armiją. Tai baigs karą“, – sakė Mameris.

 

Jis pridūrė, kad „ne Ukrainos pajėgos puolė kitai šalį. Tai buvo Rusijos armija, tai ji pajudėjo prieš Ukrainą. Todėl mes nekomentuosime kiekvieno Rusijos pareigūnų pareiškimo šiuo klausimu, tačiau mūsų pozicija yra labai aiški“.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(18)
(41)
(-23)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai (2)