„Atsiveria pragaras.“ Staigmena rusams. Smogė Kinija  ()

Vašingtono spaudžiama Kinija rusams sukėlė dar daugiau problemų.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Primorės geležinkelio maršrutais prekes iš Kinijos importuojančios Rusijos įmonės šią savaitę susidūrė su naujomis, kur kas rimtesnėmis mokėjimo kliūtimis. Kinijos bankai atsisako priimti mokėjimus, reikalaudami išsamesnės informacijos apie pristatymo maršrutus.The Moscow Times“ žurnalistai konfidencialiai kalbėjosi su Rusijos verslininkais ir išsiaiškino problemos mastą.

[Vokietija!] Puikios kokybės pripučiamos SUP lentos smagiausioms vandens pramogoms - ribotas kiekis (Video, „TOMSHOO“, „WKERSIY“)
2244 2

Iš Vokietijos

Greitas ir saugus pristatymas

Ypatingai geros kainos

Ribotas kiekis

Išsamiau

Tai labai apsunkina atsiskaitymo už prekes, tiekiamas iš Kinijos, procesą, net jei joms netaikomos sankcijos.

Rusijos importuotojai susirūpinimą dėl tokių reikalavimų išreiškė dar anksčiau, o jų prognozės pasitvirtino realybėje.

Situacija sukuria papildomų sunkumų įmonėms, jau kenčiančioms nuo sankcijų ir tarptautinės prekybos apribojimų pasekmių. Iškylančios problemos dėl tarifų mokėjimo iš Kinijos gali turėti rimtą poveikį Rusijos importui ir visai ekonomikai.

 

Atsiveria tikras pragaras. Dabar rusai galvoja, kaip išspręsti problemą: perkrovimas jūrų transportu gerokai pakels kainas. Kazachstanas labai atsargiai žiūri į tranzitinį srautą į Rusiją.

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(245)
(16)
(229)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: