Propaganda skalambija pavojaus varpais. „Jie skaičiuoja pinigus. Išdavikai.“ Ką daro Kinija  ()

Putino propagandistas Solovjovas apkaltino kinus išdavus Rusiją.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Nepaisant Rusijos valdžios institucijų patikinimų, kad sankcijos neveikia ir nedaro jokios žalos Rusijai, sankcijų pančiai ir toliau griežtėja. Visų pirma, net Kolektyvinio saugumo sutarties organizacijos šalys (Kirgizija, Kazachstanas, Armėnija) nebepriima rusiškų „Mir“ kortelių. Tačiau skaudžiausią smūgį į nugarą Rusijai smogė Kinija, kuri dėl sankcijų taip pat atsisako aptarnauti Rusijos verslą ir palaikyti Rusijos ekonomiką. Tokio niekšiškumo negalėjo apsikęsti net Vladimiras Solovjovas, vyriausiasis Putino propagandistas. Savo pokalbių laidoje jis tiesiog užsipuolė Kiniją ir apkaltino kinus išdavus Rusiją.

[Vokietija] Net 2 kartus pigiau nei Lietuvoje! „Jau 3 mano žvejai draugai užsisakė šį įrenginį, pamatę ką sugeba maniškis, ir toliau jį rekomenduoju visiems“
8400

Nuostabi kaina

Vokietijos sandėlis, labai retas atvejis

Itin ribotas kiekis

Puikus daiktas, labai perkamas

Išsamiau

Apie tai savo „YouTube“ kanale papasakojo ukrainiečių žurnalistas ir tinklaraštininkas Denisas Kazanskis.

„Štai dabar man skambina žmonės, kurie daug dirba su Kinija, ir klausia: „Paaiškinkite, kas vyksta? Kaip dabar atlikti finansines operacijas?“ Ką žmonėms atsakyti?“, – piktinosi Kinijos išdavyste Solovjovas.  V. Putino pakalikas taip pat atkreipė dėmesį į tai, kad Ukrainoje visur prekiaujama kiniškomis prekėmis, įskaitant dvejopos paskirties prekes. „Petys į petį, nugara prie nugaros, draugas, o į Ameriką (taip pat – red.) pilnai tiekia“, – pridūrė propagandistas.

 

„Jie (rusai – red.) rimtai galvojo, kad Kinijoje valdžioje yra tokie pat nepilnapročiai, kurie dėl pusiau ištuštėjusios Rusijos rinkos nutrauks santykius su JAV ir nustos ten tiekti savo produkciją. O čia šitaip pakišo, – komentavo Kazanskis. – Įsivaizduokite, pasirodo, ne visur valdžia yra idiotai. Kinijoje valdžioje yra pragmatiškų žmonių, kurie skaičiuoja pinigus ir neketina griauti savo ekonomikos dėl kažkokių nesveikų imperinių Rusijos vadovo fantazijų.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(111)
(1)
(110)

Komentarai ()