[ŽT] „Šia tema šiandien negalima kalbėti ir galvoti, bet patikėkite... Plaukai piestu stos.“ Netikėta tiesa. Kiek žuvo rusų (Video)  ()

Pripažino didžiulius Rusijos armijos nuostolius kare.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Prokremliškas kolaborantas ir karo nusikaltėlis Pavelas Gubarevas netikėtai pripažino didžiulius Rusijos armijos nuostolius kare prieš Ukrainą. Savo mintimis šiuo klausimu jis pasidalijo per vieną iš pastarųjų savo transliacijų, kurios ištrauka buvo paskelbta socialiniuose tinkluose.

Anot Gubarevo, Rusijos įsibrovėlių nuostoliai yra daugiau nei tris kartus didesni nei ukrainiečių, o kai Rusijos Federacijos piliečiai sužinos tikrus skaičius, jie bus tiesiog šokiruoti.

„Atakuojanti pusė, net pagal senuosius kanonus, patiria tris kartus daugiau nuostolių (nei besiginanti). O dabartiniame kare, manau, šis koeficientas yra daug prastesnis. Manau, kad kai mes apskritai sužinosime apie savo nepataisomus nuostolius, daugeliui žmonių plaukai piestu stos. Šia tema šiandien negalima kalbėti ir galvoti, bet patikėkite... Nuo to visiems plaukai piestu stos“, – pareiškė prorusiškas išdavikas.

[Vokietija] Net 700€ pigiau įspūdingos energijos stotelės, kurios tarnaus bent 10 metų! Būtinos namie ir keliaujant. Ribotas kiekis („TTWEN D5-2000“)
11453 14

Labai gera kaina

Iš Vokietijos greitas ir saugus pristatymas

Sutvarkyti visi mokesčiai

Ribotas kiekis

Išsamiau

 

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(125)
(0)
(125)

Komentarai ()

Susijusios žymos: