Jaudinanti akimirka: pamatę vaiką su vėliava, kariai Ukrainos sraigtasparnyje surengė staigmeną (Video)  ()

Grįžę iš misijos ukrainiečių pilotai spontaniškai nusileido viduryje lauko šalia berniuko, išdidžiai mojavusio Ukrainos vėliava.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Berniukas, kuris reguliariai sveikindavo juos su nacionaline vėliava, kai jie skrisdavo virš galvos, sulaukė staigmenos – nusileidę lakūnai įteikė jam saldainių, dovanų ir nuoširdžius sveikinimus. Kai pora atakos sraigtasparnių „Mi-24“ grįžinėjo iš misijos, vienas jų nusileido lauke, kad įgulos narys galėtų prieiti prie berniuko su dovanomis – o kitas suko ratus aplinkui nedideliame aukštyje.

Šis jaudinantis poelgis sukėlė susižavėjimo bangą socialinėje žiniasklaidoje, kur vartotojai gyrė oreivius už tai, kad jie praskaidrino patriotiškai nusiteikusio ir savo šalį labai mylinčio berniuko dieną.

[EU+mažiausia kaina istorijoje!] Būtinas daiktas meistraujantiems. Su 2 baterijomis ir stulbinamos kainos aukščiausios kokybės 21V „Geevorks“ kampinis šlifuoklis
8694 2

Mažiausia fiksuota kaina!

Iš Vokietijos greitas ir saugus pristatymas

Puiki kokybė

Ribotas kiekis

Išsamiau

Deja, Ukrainai ir toliau kyla nuolatinė grėsmė dėl neišprovokuotos Rusijos karinės agresijos, dėl kurios civiliai gyventojai, įskaitant vaikus, patiria nesiliaujančius apšaudymus ir išpuolius.

 

Balandžio 3 d. duomenimis, nuo Rusijos Federacijos ginkluotos agresijos nukentėjo daugiau kaip 1818 vaikų. Oficialiais duomenimis, 538 vaikai žuvo, o daugiau kaip 1280 patyrė įvairaus sunkumo sužalojimus, rašo „Defence Blog“.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Lrytas.lt
Lrytas.lt
(100)
(0)
(100)

Komentarai ()

Susijusios žymos: