„Miasnik, žinai, ką daryti!“ Vadas įsiutęs. Ko jis reikalauja (Video)  ()

„Jau mėnesį su juo nepavyko susisiekti”.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Atsirado naujų įrodymų, kad Rusijos armijoje taikoma nežmoniška užkardomųjų būrių taktika. Įtakingas Rusijos kanalas „Досье Шпиона“ balandžio 3 dieną paskelbė vaizdo įrašą, kuriame Rusijos armijos 60-osios brigados vadas įsako likviduoti savo karius, atsisakančius eiti į šturmą.

Vadas įsiutęs. Skelbiama, kad incidentas įvyko per kovas dėl vienos gyvenvietės Donbase. Vaizdo įraše, kurį nufilmavo Rusijos kariškiai, girdėti, kaip brigados vadas, kurio šaukinys yra „Boroda“, per raciją duoda įsakymą savo pavaldiniui „Miasnik“ siųsti grupę į puolimą. Atsisakančius kareivius jis įsako likviduoti. 

„Miasnik“, davai, siųsk grupę į puolimą! Varyk pirmyn! Grupė eina į priekį! Tu iš galo, kontroliuoji, kad niekas nepasiplautų! Supratai? Miasnik, nesėdėk su jais! Įsakyk judėti! Jei neis, žinai, ką jiems daryti! Grupė juda, juda! Nes ateis „Baba Jaga“ ir bus p****c! Varyk grupę, nesėdim! Varom, varom, varom!“, – įsakinėja Barzda. 

[Vokietija] Net 2 kartus pigiau nei Lietuvoje! „Jau 3 mano žvejai draugai užsisakė šį įrenginį, pamatę ką sugeba maniškis, ir toliau jį rekomenduoju visiems“
8400

Nuostabi kaina

Vokietijos sandėlis, labai retas atvejis

Itin ribotas kiekis

Puikus daiktas, labai perkamas

Išsamiau

Rusų kariškis, kuris klausosi šio pokalbio per raciją, patikslina, kad sakydamas „žinai, ką daryti“ vadas turi omenyje būtent „nunulinti“. 

Nunulinti! Tipo užversti. O „Miasnik“ p****ui, jis ir užvers!“, – pakomentavo rusas. 

 

Šaltinis pažymėjo, kad šis vaizdo įrašas buvo perduotas Rusijos karinei prokuratūrai, kuri jį visiškai ignoravo. 

„Vaizdo įrašą man man šią žiemą atsiuntė brigados kariškis. Be to, vaizdo įrašo kopiją kariškis nusiuntė į karinę prokuratūrą. Sutarėme, kad jei prokuratūra nesureaguos arba kariškis žus, vaizdo įrašą paskelbsiu. Jau mėnesį su juo nepavyko susisiekti, o iš prokuratūros nėra jokios reakcijos“, – pranešė šaltinis.

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(108)
(6)
(102)

Komentarai ()

Susijusios žymos: