„Gūdžiausia naktis rusams.“ Kas nutiko bombonešių pilotams (Video)  ()

Ukrainos pajėgos sumaniai ir galingai smogė į tris Rusijos aerodromus.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Ukrainos pajėgos sumaniai ir galingai smogė į tris Rusijos aerodromus. Dėl to Rusijos bombonešiai Tu-95MS buvo rimtai apgadinti. Tai pranešė šaltiniai Ukrainos gynybos pajėgose, praneša RBC-Ukraine.

Balandžio 5-osios naktį Ukrainos ginkluotosios pajėgos kartu su Vyriausiąja žvalgybos valdyva surengė galingą dronų smūgį. Pranešama, kad „Engels-2“ aerodrome buvo apgadinti mažiausiai trys strateginiai bombonešiai Tu-95MS. Taip pat žuvo 7 okupantai, tarp kurių galėjo būti ir bombonešių pilotai.

[Vokietija] Prie dviračio pritvirtinamas 126l karutis - puikus daiktas mėgstantiems pramogauti lauke. Paskutiniai vienetai („DDLCOL“)
4446

Labai gera kaina

Iš Vokietijos

Greitas ir saugus pristatymas

Puiki kokybė ir plačios panaudojimo galimybės

Išsamiau

Jeijsko aerodrome Ukrainos dronai sunaikino mažiausiai 4 Rusijos užpuolikus ir dar du priešo lėktuvus Su-25. Šie lėktuvai visiškai sudegė.

 

Be to, Ukrainos pajėgos smogė Kursko aerodromui.

„Balandžio 5-osios naktis Rusijos strateginei aviacijai ir apskritai aviacijai tapo viena gūdžiausių. Šio puolimo pasekmes okupantai jaus ilgai. Tačiau tai ne paskutinė tokia operacija, mes, kaip sakoma, „dar nepradėjome“, – sakė Vyriausiosios žvalgybos valdybos pašnekovas.

Anksčiau Ukrainos žiniasklaida, remdamasi šaltiniais, pranešė, kad per dronų ataką prieš Rusijos aerodromą Morozovske, Rostovo srityje, sunaikinti mažiausiai 6 lėktuvai.

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(287)
(7)
(280)

Komentarai ()

Susijusios žymos: